Van der Feltz advocaten zoekt een

Student-stagiair

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wil jij kennis maken met de praktijk bij een gespecialiseerd nichekantoor? Bij Van der Feltz advocaten heb je de mogelijkheid om een student-stage te lopen van 2 maanden.

Van der Feltz advocaten heeft regelmatig stageplek voor getalenteerde studenten (derdejaars universitaire bachelorstudenten of masterstudenten Rechtsgeleerdheid), die geïnteresseerd zijn in zowel het privaatrecht als het bestuursrecht.

Onze praktijk

De focus van onze praktijk ligt op de sectoren:

  • Bouw & Vastgoed;
  • Energie;
  • Industrie, en
  • Overheid.

Wij staan in deze sectoren cliënten bij als gemeenten, provincies, aannemers, projectontwikkelaars, waterbedrijven, bedrijven in de industrie (chemie, farma, zware industrie), energiebedrijven en bedrijven actief in (duurzame) energie.

Welke rechtsgebieden?

Welke werkzaamheden?

Als student-stagiair(e) krijg je bij ons specialistische nichekantoor de kans om binnen een hecht team mee te denken over juridische vraagstukken en het contact met cliënten te ervaren door middel van:

  • Het schrijven van notities en processtukken;
  • Het verrichten van jurisprudentie- en literatuuronderzoek;
  • Het bijwonen van zittingen en besprekingen van onze advocaten en hun cliënten.

Wij bieden je tijdens jouw stage niet alleen de mogelijkheid om in korte tijd veel te leren, maar ook een plezierige werkomgeving. Dagelijks lunchen we met elkaar en iedere week organiseren we een jurisprudentielunch, waarbij we de actuele jurisprudentie behandelen. Verder ben je van harte welkom om mee te doen met ons wekelijkse bootcamp-uur en sluiten we de week graag samen af met een vrijdagmiddagborrel.

Solliciteren?

Ben jij benieuwd naar het dagelijkse reilen en zeilen van een advocatenkantoor waar je tot aan de hoogste (bestuurs)rechter en bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw kan meekijken? Dan is een student-stage bij Van der Feltz advocaten echt iets voor jou! Met onze persoonlijke aanpak en jouw gemotiveerde inzet kun jij echt iets bijdragen aan ons kantoor.

Wij hebben doorlopend ruimte voor derdejaars universitaire bachelorstudenten of masterstudenten Rechtsgeleerdheid die geïnteresseerd zijn in zowel het privaatrecht als het bestuursrecht.

Weten hoe medestudenten een stage bij ons hebben ervaren? Lees blogs van studenten die je voorgingen. Wil je meer informatie of je direct aanmelden voor een student stage bij Van der Feltz advocaten? Mail dan jouw curriculum vitae, cijferlijst en motivatiebrief naar Willem Bosma (bosma@feltz.nl).

Alvast kennismaken met ons team? Klik door naar onze teampagina.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 6 oktober 2021

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland
Kiezen voor kansen Werken bij Van der Feltz advocaten is kiezen voor kansen. Kansen om een eigen praktijk op te bouwen of verder uit…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top