Student-stagiaire

Deel deze vacature:

Studenten opgelet!

De constante ontwikkeling van iedere advocaat naar vakbekwaamheid staat binnen ons kantoor voorop. Eén van de onderdelen hiervan is het aanbieden van stageplaatsen aan studenten. Hierbij streven wij ernaar om studenten kennis te laten maken met alle facetten van het vak én met ons kantoor. Wij bieden graag stageplaatsen aan veelbelovende derdejaars bachelor- en masterstudenten. Binnen onze veelzijdige secties laten wij graag zien wat wij doen, help je mee aan (ingewikkelde) zaken, doe je onderzoek, bereid je processtukken voor en ga je mee naar zittingen. Daarnaast neem je deel aan sectie- en jurisprudentieoverleggen en eventuele opleidingsactiviteiten.

Wij bieden stageperiodes aan voor de duur van acht weken (vier dagen per week) of zes weken (vijf dagen per week). Wij zorgen voor een optimale begeleiding en evaluatie aan het einde van de stageperiode. Daarnaast bieden wij de stageplaatsen zowel op onze vestiging in ‘s-Hertogenbosch als onze vestiging in Amsterdam aan. De locatie hangt mede van de sectie, waarbinnen stage zal worden gelopen, af.

Interesse?

Heb je interesse in een stageplaats binnen één van onze secties? Klik dan hiernaast op de button solliciteren. Jouw motivatiebrief met curriculum vitae en bijbehorende cijferlijsten zien wij graag tegemoet.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 5 september 2023
Verloopdatum: 06/11/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk

Aanstelling

Fulltime

Locatie

's-Hertogenbosch en/of Amsterdam

Provincie

Noord-Brabant
Scroll naar boven