Student-stagiair(e) bij Greenberg Traurig: Meekijken aan de zijlijn? Meedoen!

Deel deze vacature:

Op zoek naar een stage waar je niet alleen meekijkt aan de zijlijn, maar echt mag meedoen? Bij Greenberg Traurig geef je je carrière een kickstart. Tijdens een studentstage leer je de praktijk en ons kantoor kennen. Je leert veel en je leert snel, in een team met de meest ondernemende advocaten van Nederland.

Gek op kansen pakken? Pak deze.

Greenberg Traurig is een internationaal advocatenkantoor, met 43 vestigingen wereldwijd. De Amsterdamse vestiging vind je in Valley, het iconische multifunctionele complex aan de Amsterdamse Zuidas. Een inspirerende plek om te werken en samen te komen met elkaar en met de cliënt. Binnen deze dynamische en internationale werkomgeving hebben we plek voor student-stagiaires. Voor wie van leuke feitjes houdt: de meeste kantoorgenoten zijn ook op deze manier begonnen aan hun carrière bij Greenberg Traurig.

De praktijk meester worden.

Bij Greenberg Traurig krijg je de mogelijkheid om gedurende twee maanden een kantoorbrede stage te lopen. Tijdens je stage werk je met onze advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen mee aan complexe zaken die zich uitstrekken over verschillende praktijkgroepen. Dit zorgt voor afwisseling, geen dag is hetzelfde. We bieden onze stagiaires de mogelijkheid om een-op-een met Shareholders samen te werken. Daarnaast krijg je de kans om zittingen en prakrijkgroep- en jurisprudentiebesprekingen bij te wonen. Je helpt bij de voorbereiding van processtukken en voert literatuur- en jurisprudentieonderzoek uit om zo verschillende rechtsvragen te beantwoorden. Tot slot krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan onze interne opleidingsactiviteiten en verschillende sociale evenementen bij te wonen.

Onze praktijkgroepen

We zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, waaronder Real Estate, M&A, Litigation, Tax, Labor & Employment, Finance & Restructuring, Adminstrative Law, EU & Competition en Intellectual Property.

Doorpakker? Solliciteer nu.

Ben je ondernemend, stap je makkelijk op mensen af, ben je een kritische en creatieve denker en ben je bereid om te leren? We verwelkomen graag ambitieuze en gedreven studenten die in het einde van hun bachelor of master zitten. Iets voor jou? Solliciteer dan nu op werkenbijgt.nl/studenten.

Je motivatiebrief, curriculum vitae en recente cijferlijst (indien aanwezig: stageboordelingen) kun je toevoegen aan het sollicitatieformulier op de website. Neem voor specifieke vragen over een studentstage bij Greenberg Traurig in Amsterdam contact op met onze Campus Recruiter Maud Linthorst via Maud.Linthorst@gtlaw.com of +31 628 59 24 03.

 

 

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 20 juni 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland
Scroll naar boven