Studentstage

Deel deze vacature:

Studentstage
Wil jij weten wat succes volgens Nysingh inhoudt en wil je kennismaken met de advocatuur of het notariaat? Een studentstage biedt de mogelijkheid om ons kantoor te leren kennen!

Wat ga je doen?
Tijdens je studentstage draai je volledig mee met onze praktijk. Onze medewerkers vragen jou bijvoorbeeld om jurisprudentie onderzoek te verrichten, een memo te schrijven of om jouw hulp bij het schrijven van processtukken. Je krijgt de gelegenheid om mee te gaan naar zittingen en om cliëntbesprekingen bij te wonen.  Daarnaast ben je natuurlijk van harte welkom bij alle sociale activiteiten, zoals kantoorevenementen en de borrels!

Onze studentstage duurt acht weken. In overleg kun je een parttime stage lopen van 4 dagen per week. Nysingh biedt de mogelijkheid om een kantoorbrede stage te lopen waarbij je opdrachten vanuit het gehele kantoor krijgt. Heb je interesse in een specifiek rechtsgebied? In dat geval is het ook mogelijk om voor een sectie-specifieke stage te kiezen.

Gedurende je stage ontvang je een stagevergoeding van €700,- op basis van een 40-urige werkweek. Indien je niet meer beschikt over een studentenreisproduct ontvang je ook een reiskostenvergoeding.

Onze rechtsgebieden

Advocatuur

Op de locaties Arnhem, Zwolle en Utrecht kun je tijdens jouw stage kennismaken met (bijna) alle secties, namelijk:

Notariaat
Op onze vestigingen in Zwolle en Arnhem kan je een notariële stage lopen. Onze notarissen werken binnen de secties Ondernemingsrecht (Zwolle) en Vastgoed, Markt en Overheid (Arnhem).

Solliciteren
Ben jij een ambitieuze derdejaars/vierdejaars WO-bachelor of masterstudent? Solliciteer dan naar een studentstage. We ontvangen graag je motivatiebrief, CV, (ongeschoonde) cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen. Geef in je motivatiebrief aan in welke periode je beschikbaar bent, op welke vestiging je stage wilt lopen en de rechtsgebieden waar je interesse naar uitgaat. In het onderstaande overzicht kun je zien op welk kantoor welke sectie werkzaam is.

Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen streven wij ernaar je binnen twee weken een reactie te geven. Op basis van je stukken besluiten wij om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek met de stagecoördinator en de campus recruiter. Heb je nog vragen over een studentstage bij Nysingh? Of wil je nog wat meer informatie ontvangen voordat je gaat solliciteren? Neem dan contact op met onze campus recruiter Yola Guiking (06 83 49 68 58 / yola.guiking@nysingh.nl).

 

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 12 januari 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Arnhem, Utrecht, Zwolle

Salarisindicatie

Max. €700,-
Scroll naar boven