Van Diepen Van der Kroef Advocaten zoekt een

Studentstagiaire bestuurs- en omgevingsrecht (m/v), vestiging Amsterdam

Deel deze vacature:

Voor onze vestiging in Amsterdam  zijn wij op zoek naar enthousiaste studentstagiaire bestuurs- en omgevingsrecht.

Profiel

Is het einde van je studie Nederlands recht (bestuurs- en omgevingsrecht) in zicht en ben je nieuwsgierig naar het werkende leven in de advocatuur? Bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Amsterdam krijg je tijdens je student-stage de mogelijkheid om parttime mee te werken in de dagelijkse praktijk van ons kantoor.

Wij zijn op zoek naar een student met aantoonbare affiniteit met het bestuursrecht en/of het omgevingsrecht. Wij adviseren en procederen onder andere over vraagstukken betreffende ruimtelijke ordening (gebiedsontwikkelingsprojecten), handhaving en milieu. Voor deze functie zijn de duur en werkdagen van de stageperiode bespreekbaar. Onze voorkeur gaat uit naar 2 à 3 werkdagen per week, maar in overleg is veel mogelijk.

Als student-stagiair bij Van Diepen Van der Kroef word je actief betrokken in de dagelijkse praktijk van verschillende advocaten. Je gaat mee naar zittingen en krijgt de gelegenheid om cliëntbesprekingen bij te wonen. Daarnaast ondersteun je advocaten door onderzoek te doen en antwoord te geven op juridische vraagstukken. Verder neem je deel aan sectie- en jurisprudentiebesprekingen en onze interne opleidingsactiviteiten.

Een student-stage bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten geeft je een goed inkijkje in wat werken op een (middelgroot) advocatenkantoor inhoudt.

Van Diepen van der Kroef Amsterdam

Je komt te werken op een fantastische locatie in Amsterdam-Zuid aan het water. Je werkt samen met ongeveer 30 advocaten in een leuk team met een open en informele werksfeer. Er wordt geluncht in de tuin aan het water en geborreld in onze eigen kantoorbar.

Sollicitatie

Stuur je sollicitatiebrief met curriculum vitae en recente cijferlijst naar e.terdenge@vandiepen.com of naar Van Diepen Van der Kroef Advocaten, t.a.v. E.M. ter Denge, Dijsselhofplantsoen 16-18, te (1077 BL) Amsterdam.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan per e-mail (e.terdenge@vandiepen.com) of per telefoon (+31 (0)20 574 74 74) contact op.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 4 oktober 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland
Welkom bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Wij zijn op zoek naar mensen die echt bij ons passen. Niet omdat ze op ons…
Scroll naar boven