Van Diepen Van der Kroef Advocaten zoekt een

Studentstagiaire (m/v), vestiging Utrecht

Deel deze vacature:

Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij doorlopend op zoek naar studentstagiaires. Vanaf april 2023 hebben we weer plek!

Profiel
Is het einde van je studie Nederlands (burgerlijk) recht in zicht en ben je nieuwsgierig naar het werkende leven in de advocatuur? Bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Utrecht krijg je de mogelijkheid om gedurende zes weken als studentstagiaire op de secties ondernemingsrecht, arbeidsrecht, faillissementsrecht en vastgoedrecht mee te draaien.

Als student-stagiair(e) bij Van Diepen Van der Kroef word je actief betrokken in de dagelijkse praktijk van verschillende advocaten. Het betreft een algemene stage en waarbij dus meegelopen wordt op alle drie de hierboven genoemde secties. Je gaat onder andere mee naar zittingen en je woont cliëntbesprekingen bij. Daarnaast ondersteun je advocaten door middel van het doen van onderzoek naar wetgeving en jurisprudentie, het voorbereiden van rechtszittingen en het schrijven van juridische adviezen. Verder neem je deel aan sectie- en jurisprudentiebesprekingen en onze interne opleidingsactiviteiten.

Een studentstage bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten duurt zes weken en biedt je de ideale mogelijkheid om op een informele manier goed inzicht te krijgen in wat de advocatuur inhoudt.

Informatie
Neem voor specifieke vragen over een studentstage bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Utrecht contact op met Wouter de Vries (stagiaires.utrecht@vandiepen.com), bereikbaar op telefoonnummer 030 – 236 46 00.

Sollicitatie
Sollicitatiebrieven met curriculum vitae en recente cijferlijst kun je sturen naar Van Diepen Van der Kroef Advocaten, t.a.v.  W. de Vries, Stadsplateau 17 (WTC, Jaarbeursplein), 3521 AZ Utrecht, of per e-mail: stagiaires.utrecht@vandiepen.com

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 4 oktober 2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht
Welkom bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Wij zijn op zoek naar mensen die echt bij ons passen. Niet omdat ze op ons…
Scroll naar boven