Van Diepen Van der Kroef Advocaten zoekt een

Studentstagiaire (m/v), vestiging Utrecht

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij doorlopend op zoek naar studentstagiaires.

Profiel

Is het einde van je studie Nederlands (burgerlijk) recht in zicht en ben je nieuwsgierig naar het werkende leven in de advocatuur? Bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Utrecht krijg je de mogelijkheid om gedurende zes weken als studentstagiaire op de secties ondernemingsrecht, arbeidsrecht en faillissementsrecht mee te draaien.

Als studentstagiair(e) bij Van Diepen Van der Kroef word je actief betrokken in de dagelijkse praktijk van verschillende advocaten. Het betreft een algemene stage en waarbij dus meegelopen wordt op alle drie de hierboven genoemde secties. Je wordt onder andere meegenomen naar zittingen en je woont cliëntbesprekingen bij. Daarnaast ondersteun je advocaten door middel van het doen van onderzoek naar wetgeving en jurisprudentie, het voorbereiden van rechtszittingen en het schrijven van juridische adviezen. Verder neem je deel aan sectie- en jurisprudentiebesprekingen en onze interne opleidingsactiviteiten.

Een studentstage bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten duurt zes weken en bied je de ideale mogelijkheid om op een informele manier goed inzicht te krijgen in wat de advocatuur inhoudt.

Informatie

Neem voor specifieke vragen over een studentstage bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Utrecht contact op met Michiel van der Hoeven (stagiaires.utrecht@vandiepen.com) , bereikbaar op telefoonnummer 030 – 236 46 00.

Sollicitatie

Sollicitatiebrieven met curriculum vitae en recente cijferlijst kun je sturen naar Van Diepen Van der Kroef Advocaten, t.a.v. M. van der Hoeven, Stadsplateau 17 (WTC, Jaarbeursplein), 3521 AZ Utrecht, of per e-mail: stagiaires.utrecht@vandiepen.com of vul het sollicitatieformulier in.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 11 oktober 2021

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Dienstverband

Tijdelijk

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht
Welkom bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten. Wij zijn op zoek naar mensen die echt bij ons passen. Niet omdat ze op ons…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top