Nysingh zoekt een

Studentstagiaire

Ben jij benieuwd waar onze juridische specialisten zich mee bezig houden? En zoek jij een stageplaats op een kantoor waar privé en werk in balans zijn en waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat? Dan ben jij bij Nysingh van harte welkom. Studentenstages worden het gehele jaar én op alle Nysingh locaties aangeboden.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wat ga je doen tijdens je studentstage?

Tijdens je studentstage draai je volledig mee in onze praktijk. Je wordt persoonlijk begeleid door de stagecoördinator en je kamergenoot. Zij vragen jou o.a. om jurisprudentie onderzoek te verrichten, een memo te schrijven of om jouw hulp bij het schrijven van processtukken. Uiteraard ga je mee naar zittingen en woon je cliëntbesprekingen bij. Je bent ook van harte welkom bij alle sociale activiteiten. De stage wordt afgesloten met een korte presentatie over een zelf gekozen onderwerp.

De stage duurt zes weken indien je fulltime komt stagelopen of acht weken bij een parttime stage. Nysingh biedt de mogelijkheid om een kantoor brede stage te lopen. Dat betekent dat je opdrachten vanuit het gehele kantoor krijgt. Mocht je interesse hebben in een specifiek rechtsgebied dan is het ook mogelijk om voor een sectie-specifieke stage te kiezen.

Gedurende je stage ontvang je een stagevergoeding van €700,- op basis van een 40-urige werkweek en een reiskostenvergoeding, indien je niet meer beschikt over een studenten reisproduct.

Ben jij een ambitieuze derdejaars bachelor of master rechtenstudent? Neem dan contact met ons op, wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Onze rechtsgebieden

Advocatuur

Op de locaties Arnhem, Zwolle en Apeldoorn kun je tijdens jouw stage kennismaken met (bijna) alle secties, namelijk:

Op de locatie Utrecht vind je naast onze grote gezondheidsrecht praktijk ook mededingingsrecht en verzekeringsrecht.

Notariaat

Op alle Nysingh locaties kan je stagelopen bij het notariaat. Onze notarissen werken binnen de sectoren ondernemingsrecht en vastgoed (alleen in Arnhem).

We horen graag hoe jij jouw stage in wilt vullen en naar welk rechtsgebied jouw voorkeur uitgaat.

Solliciteren

Heb je interesse om als student Rechtsgeleerdheid ervaring op te doen in de praktijk, ga dan direct naar ons sollicitatieformulier. Wij ontvangen graag je motivatiebrief, ongeschoonde cijferlijsten, CV en eventuele stagebeoordelingen. Geef in je brief aan naar welk rechtsgebied en welke periode jouw voorkeur uitgaat. Op basis van de stukken vindt een briefselectie plaats. Vervolgens hoor je of we je uitnodigen voor een gesprek met één van onze advocaten en de recruiter. Na het gesprek laten we je snel weten of je een studentstage bij Nysingh mag lopen.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met onze recruiter Frederike van Spaendonck via 06-12843676of via frederike.vanspaendonck@nysingh.nl.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 23 oktober 2020

Vacaturekenmerken

Functie type

Dienstverband

Tijdelijk

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO, WO
Bij Nysingh advocaten en notarissen zijn we nuchter. We zijn collegiaal, hechten veel waarde aan een informele sfeer en een goede balans tussen werk…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top