Gemeente Emmen zoekt een

Teamleider

Deel deze vacature:

Wil jij als teamleider aan de slag? Krijg je energie wanneer je samen met het team werkt aan ontwikkeling? Voel je daarnaast sterk de behoefte om een bijdrage te leveren aan de optimalisering van onze dienstverlening richting de inwoners, de bedrijven en de bezoekers van de gemeente Emmen? Kun jij deze eerste vragen met een ‘ja’ beantwoorden, dan hebben wij een leuke en interessante uitdaging voor je!

Voor het team Juridische Zaken Verzekeringen en Inkoop (JVI) zoeken wij een:

Teamleider

36 uur | Emmen

Werken bij…

Werk je bij de gemeente Emmen, dan werk je in een organisatie waar de dienstverlening aan onze inwoners en bedrijven voorop staat. We zijn de grootste gemeente in Drenthe en één van de 40 grote gemeenten in Nederland. Met zo’n 900 collega’s werken we voor en met ruim 100.000 inwoners. Dit doen we samen met collega’s uit verschillende teams binnen onze organisatie, met partners, andere overheden, bedrijven en natuurlijk met inwoners.

Ontwikkeling vinden we belangrijk. Door te ontwikkelen groeien we samen naar een organisatie die nog wendbaarder en flexibeler is. Dit doen we om de ontwikkelingen in de steeds sneller veranderende samenleving op te vangen en nu en in de toekomst er te zijn voor onze inwoners en bedrijven. We juichen het toe als iedere collega daaraan een eigen perspectief en waarde toevoegt. Als teamleider en integraal manager speel je hierbij een belangrijke rol.

De teamleider

Je bent onderdeel van het management van de gemeente Emmen. De ontwikkeling van mensen staat bij jou op de eerste plaats. Je bent op hoofdlijnen op de hoogte van de inhoud en bent een goede sparringpartner voor de collega’s in het team, de collegae teamleiders, het concernmanagementteam en het college. Daarnaast ben je natuurlijk verantwoordelijk voor een efficiënte bedrijfsvoering en speel je een belangrijke verbindende rol naar diverse partners buiten en binnen onze organisatie.

Een uitgewerkte beschrijving van de leiderschapsfilosofie en het profiel van de teamleider van de gemeente Emmen kun je opvragen bij team HRM via het volgende e-mailadres: vooruitindrenthe@emmen.nl

Team

Binnen het team Juridische Zaken Verzekeringen en Inkoop zijn 4 clusters gebundeld te weten Inkoop, Klachten, Verzekeringen en Juridische Zaken, totaal ca. 20 fte. Het cluster Inkoop begeleidt aanbestedingen en voorziet de organisatie van inkoopadviezen van uiteenlopende inkoopvraagstukken. Doelmatigheid, rechtmatigheid en doeltreffendheid zijn daarbij de uitgangspunten. Daarnaast is centrale regie van contractbeheer bij dit cluster belegd.

De thema’s duurzaamheid, mvi, innovatie, stimulering lokale economie en SROI worden benadrukt. Dit als eerste stap tot een doorontwikkeling van de organisatie brede inkoopfunctie, waarin contract- & leveranciersmanagement, de rol en meerwaarde van inkoop en de effectiviteit van de totale inkoopketen onderdelen zijn.

Het team is bezig met een professionaliseringsslag van de inkoopfunctie en het contractmanagement. Het cluster Juridische zaken levert, vanuit een organisatie brede projectgroep, een bijdrage aan de verbetering van de juridische kwaliteitszorg in de gemeentelijke organisatie waarbij oog is voor een betere aansluiting van juristen bij de ontwikkelingen ten aanzien van opgavegericht werken.

Dit ben je

  • Je bent in het bezit van een relevante opleiding op tenminste HBO-niveau en hebt meerdere jaren ervaring als leidinggevende;
  • Je bent een inspirator, omgevingsbewust en bent een kei in plannen en organiseren;
  • Je vindt samenwerken belangrijk en bent resultaatgericht;
  • En ten slotte denk je niet alleen pro-actief, je bènt het ook.

Dit bieden wij

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er talloze regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Afhankelijk van je opleiding en ervaring kun je met de functie van teamleider bij ons maximaal

€ 6103,00 bruto per maand (schaal 12 Cao Gemeenten) verdienen bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast krijg je een individueel keuze budget van 17,05% van je salaris.

Wil je meer informatie over deze functie?

Bel dan met Rolf Sloots concernmanager. Hij is bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente Emmen 14-0591

Solliciteren

Zie jij jezelf als teamleider Juridische Zaken Verzekeringen en Inkoop? Reageer dan nu via de sollicitatiebutton! Stuur je brief en curriculum vitae vóór 6 april a.s.. Je kunt je brief richten aan Rolf Sloots.

De gesprekken staan gepland op 13 en 14 april en vinden plaats met een selectie en adviescommissie. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 21 maart 2023
Verloopdatum: 05/04/2023

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Locatie

Emmen

Salarisindicatie

€ 6103,00 bruto per maand
Scroll naar boven