Windt Le Grand Leeuwenburgh zoekt een

Advocaat corporate litigation

Ben jij een gedreven litigator en wil je graag meebouwen aan een hoogwaardige litigation-praktijk, met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw ambities waar te maken? Dan zoekt ons litigation-team jou!

Deel deze vacature:

Je maakt deel uit van ons hechte litigation-team en je bent, meestal al van meet af aan, betrokken bij alle onderdelen van een dossier. Daarbij werk je samen met de besten binnen hun vakgebied, onder leiding van zeer ervaren partners.

Windt Le Grand Leeuwenburgh bestaat op dit moment uit circa 35 advocaten. Onze advocaten werken in kleine hands-on teams. Door de achtergrond, opleiding en instelling van onze advocaten concurreren wij op het gebied van kwaliteit en service met vooraanstaande nationale en internationale advocatenkantoren binnen de gebieden waar wij ons op richten, met de efficiëntie en persoonlijke aandacht van een boetiekkantoor.

Ons litigation-team vertegenwoordigt zowel nationale als internationale cliënten in een breed scala aan (commercial en corporate) disputen. Het gaat vaak om complexe zaken die een scherpe analyse en tactische blik vragen. De voornaamste werkzaamheden bestaan o.a. uit procederen (voor o.a. de Ondernemingskamer) en adviseren over aandeelhoudersgeschillen, overnamegeschillen en aansprakelijkheidsprocedures voor of tegen bestuurders, toezichthouders of commissarissen.

Jouw profiel

  • Je hebt minstens drie jaar ervaring als advocaat in (grotendeels) de (commercial en/of corporate) dispute resolution-praktijk.
  • Je hebt een “goede pen” en bent in staat om complexe zaken te analyseren en stukken (grotendeels) zelfstandig op te stellen en in rechte te bepleiten.
  • Je werkt graag in teamverband.
  • Je denkt graag mee met de cliënt, bent flexibel, hebt een eigen mening, bent assertief en durft beslissingen te nemen.
  • Je leert graag van anderen en brengt die kennis op jouw beurt ook met plezier over op beginnende advocaten.

Wat bieden we jou?

We bieden een uitdagende baan binnen een informeel, gezellig en mooi kantoor. Daarbij is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zijn er doorgroeimogelijkheden. Er wordt dagelijks gezamenlijk geluncht en naast de teamuitjes en borrels, gaan we ook jaarlijks met heel kantoor op reis. Je ontvangt een goed salaris, gebaseerd op leeftijd en ervaringsjaren, 26 vakantiedagen en je bouwt pensioen op. Daarnaast stimuleren en faciliteren we het volgen van cursussen en trainingen.

Solliciteren?

Ben jij of ken jij de persoon die we zoeken? Dan komen we graag met jou in contact! Direct solliciteren doe je hier. Bij interesse of verdere vragen kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen met Irene Tax via i.tax@windtlegal.com.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 21 september 2023
Verloopdatum: 31/10/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Wie we zijn Windt Le Grand Leeuwenburgh is een onafhankelijk Rotterdams advocatenkantoor. We zijn gespecialiseerd in de meest relevante rechtsgebieden voor ondernemers, het bedrijfsleven…
Scroll naar boven