Bierman Advocaten zoekt een

Vacature advocaat-medewerker/advocaat-stagiair insolventie- en ondernemingsrecht

Deel deze vacature:

Ben jij die gedreven advocaat (to be) die gewend is – of de ambitie heeft – om op hoog niveau, zowel binnen het ondernemingsrecht als het insolventierecht, te acteren? Ben jij in staat te denken in praktische oplossingen en de taal te spreken van de MKB-ondernemers, bestuurders en banken? Lees dan snel verder, want dit zou zomaar eens een match kunnen zijn!

Ondernemen is topsport

Net als een ondernemer geloof jij in wat je doet en wat je kunt. Je weet: ondernemen is topsport. Het is hard werken, je zet door waar anderen opgeven, je wilt jezelf continu overtreffen en hebt de wil om te winnen. Kenmerken die niet alleen typerend zijn voor een ondernemer, maar ook voor jou als advocaat. De advocaten van team Ondernemingsrecht begeleiden en adviseren de ondernemer, of het nu een startup is of een al lang gevestigde ondernemer. De advocaten zijn specialist op hun gebied en optimaliseren de dienstverlening op het hoogste niveau. Van herstructureringen en contracten tot franchisevraagstukken. Daarbij zoeken zij met de ondernemer naar oplossingen en procederen waar dat nodig is.

Multi-inzetbare kennis

Je kennis van het ondernemingsrecht komt ook goed van pas bij het Insolventierecht & Herstructurering-team. Het herstructureren van ondernemingen is een extreem complex proces. Elke situatie vraagt om verschillende maatregelen. Daarnaast spelen er vele belangen, zoals die van werknemers, aandeelhouders, afnemers en leveranciers. Dat vergt niet alleen juridische maatregelen, maar ook strategische afwegingen. Ook insolventies vragen, naast ervaring en expertise, om dat extra stapje. De rechtbank stelt ons aan in complexe insolventies. Juist dan komt het erop aan en gaat het om teamwork, deskundigheid, commitment en aanpakken.

Wat bieden wij?

Wanneer jij je aansluit bij team Bierman Advocaten, krijg jij een salaris dat aansluit bij het hierboven geschetste profiel. Dit betekent dat wij tenminste concurrerend zijn aan spelers van vergelijkbare omvang. Een goede werksfeer en ontspanning vinden wij erg belangrijk. Daarom organiseren wij ieder jaar kantooractiviteiten, zoals de wintersportreis, kantooruitjes en een kantoorbarbecue. Onze werkweek sluiten wij af met een vrijmibo (en geregeld ook een domibo voor de parttimers). Onze cultuur is open en informeel. Soms is het nodig om wat harder te werken, maar een gezonde work-life balance prevaleert altijd.

Wil je weten wat ons nog meer een aantrekkelijke werkgever maakt, lees dan enkele medewerkersverhalen.

Ben jij er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan?

Stuur dan uiterlijk vóór 1 september 2023 je motivatiebrief, cv en eventuele cijferlijsten naar Thijmen Ross (solliciteer@bierman.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 13 juli 2023
Verloopdatum: 01/09/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Praktijkgebieden

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Tiel
Vanuit ons centraal gelegen kantoor langs de A15 in Tiel werken wij als middelgroot advocatenkantoor in heel Nederland voor ondernemers, (overheids)organisaties en particulieren. Herstructurering…
Scroll naar boven