VACATURE GEVORDERD ADVOCAAT-STAGIAIRE / BEGINNEND MEDEWERKER

Deel deze vacature:

De Vos & Partners Advocaten (DVP) is een modern, informeel advocatenkantoor met momenteel 26 advocaten dat is gevestigd op een mooie locatie in Amsterdam-zuid. Wij bedienen grote en kleine ondernemingen (van multinationals tot startups) in het binnen- en buitenland uit de maakindustrie, de culturele en creatieve sectoren, de reissector en de ICT. Wij leveren als sectorspecialist full service juridische dienstverlening. Wij zijn fans van onze klanten, die dagelijks mooie producten creëren. Dankzij onze juridische oplossingen, houden zij de ruimte om inspirerend en creatief te ondernemen. Daarnaast hebben al onze advocaten ruime ervaring in de procespraktijk.

De Vos & Partners Advocaten is met spoed op zoek naar een:

Gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend medewerker

Insolventierecht en herstructurering

Voor de sectie Insolventierecht – waarin momenteel 5 advocaten werkzaam zijn – zijn wij op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend medewerker die een toekomst als curator ambieert. Goede kennis van het insolventierecht en goederenrecht is vereist. Het Insolventierecht staat centraal en je zal volledig meedraaien in de praktijk van de curatoren. Daarnaast kun je ook betrokken worden bij de andere rechtsgebieden waarop ons kantoor zich richt. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist.

De Vos & Partners Advocaten biedt:

  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar ook sectie- en kantoorgenoten om mee samen te werken en op terug te kunnen vallen;
  • Een fijne werksfeer;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een goede opleiding en veel ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een professioneel en commercieel geleid kantoor

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Duco van DongenDVANDONGEN@DEVOS.NL.

Alle reacties worden strikt vertrouwelijk behandeld. Stuur je CV met motivatie, kopie scriptie, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen en/of referenties naar Ghizlan el MorabetGELMORABET@DEVOS.NL

DVP, dé full service zakelijke adviseurs en probleemoplossers voor de kunst, cultuur en creatieve sectoren, de maakindustrie, de reiswereld en ICT.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 3 juli 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Amsterdam-zuid

Provincie

Noord-Holland
Scroll naar boven