VACATURE JURIDISCH MEDEWERKER EN/OF (GEVORDERD) ADVOCAAT-STAGIAIRE

Deel deze vacature:

De Vos & Partners Advocaten (DVP) is een modern, informeel advocatenkantoor met momenteel 26 advocaten dat is gevestigd op een mooie locatie in Amsterdam-zuid. Wij bedienen grote en kleine ondernemingen (van multinationals tot startups) in het binnen- en buitenland uit de maakindustrie, de culturele en creatieve sectoren, de reissector en de ICT. Wij leveren als sectorspecialist full service juridische dienstverlening. Wij zijn fans van onze klanten, die dagelijks mooie producten creëren. Dankzij onze juridische oplossingen, houden zij de ruimte om inspirerend en creatief te ondernemen.

De Vos & Partners Advocaten is met spoed op zoek naar een:

JURIDISCH MEDEWERKER EN/OF (GEVORDERD) ADVOCAAT STAGIAIRE

Algemene Praktijk / Litigation

Voor de sectie Algemene Praktijk / Litigation zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker of (gevorderd) advocaat-stagiaire. Goede kennis van het algemeen verbintenissenrecht is vereist. Daarnaast staan het aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, vastgoedrecht en het procesrecht centraal. Als beginnende advocaat zal je veelal werkzaamheden verrichten voor cliënten in het MKB en particuliere cliënten. Daarnaast kun je ook betrokken worden bij de andere rechtsgebieden waarop ons kantoor zich richt. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist.

De Vos & Partners Advocaten biedt:

  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar ook sectie- en kantoorgenoten om mee samen te werken en op terug te kunnen vallen;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden en een fijne werksfeer naast het Museumplein in Amsterdam;
  • Een professioneel en commercieel geleid kantoor

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Frederique Mackay-BeinsFMACKAY-BEINS@DEVOS.NL.
Alle reacties worden strikt vertrouwelijk behandeld. Stuur je CV met motivatie, kopie scriptie, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen en/of referenties naar Ghizlan el MorabetGELMORABET@DEVOS.NL

DVP, dé full service zakelijke adviseurs en probleemoplossers voor de kunst, cultuur en creatieve sectoren, de maakindustrie, de reiswereld en ICT.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 3 juli 2023

Vacaturekenmerken

Branches

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Amsterdam-zuid

Provincie

Noord-Holland
Scroll naar boven