Gemeente Oss zoekt een

Vastgoedjurist

Deel deze vacature:

Het Vastgoedbedrijf van de gemeente Oss zorgt voor ontwikkeling en beheer van gemeentelijke locaties en gebouwen. De juristen van het Vastgoedbedrijf zorgen voor algemene en specialistische juridische advisering en uitwerking. Vooral in het proces van ontwikkeling van vastgoed. Ben je een net afgestudeerde jurist binnen dit vakgebied of heb je al ervaring bij een gemeentelijk vastgoedbedrijf, dan nodigen we je uit te reageren!

Wat ga je doen?

 • Advisering en contractering voor publiek-private samenwerking, grondexploitatie, realisatie en gronduitgifte, waaronder anterieure, samenwerkings- en (koop/)realisatieovereenkomsten.
 • Begeleiding van gerechtelijke procedures.
 • Advisering over juridische aspecten en toetsing aan wet- en regelgeving, waaronder de Wro, de Omgevingswet, het aanbestedingsrecht en staatssteunregels, ondernemingsrecht en fiscaliteiten.

Wat bieden we?

 • De gemeente Oss biedt volop ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers met initiatief en lef. Waar je bij start ingeschaald wordt is afhankelijk van opleiding en ervaring maar maximaal functieschaal 11 (maximaal € 5.169,- bruto per maand) op basis van een fulltime dienstverband.
 • In Oss werken we tOss. Dat betekent dat je daar werkt waar jij je werk het beste kunt doen. Ons kantoor richten we in om de functies thuis, ontmoeten, samenwerken en stilte vorm te geven.
 • Daarnaast heeft de gemeente Oss veel aandacht voor mobiliteit en loopbaanontwikkeling, goede opleidingsmogelijkheden, het Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% en een gunstige ouderschapsverlofregeling.

Wie is onze ideale kandidaat?

 • Een jurist met goede kennis op het gebied van privaatrecht en vastgoed en met affiniteit met bestuursrecht.
 • Je kunt goed samenwerken in teamverband en zelfstandig onderhandelingen voeren met partners.
 • Je hebt oog voor processen en daarbij gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en je durft je eigen weg uit te stippelen en daarbij overwogen risico’s te nemen.
 • De competenties initiatiefrijk, uitstekende communicatieve en redactionele vaardigheden, creatief, flexibel en stressbestendig zijn op jou van toepassing.
 • Verder beschik je over een afgeronde hbo- en/of wo-opleiding als privaatrecht en/of vastgoedrecht.

Competenties

Flexibiliteit, stressbestendigheid, mondelinge communicatie, schriftelijke communicatie.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Walther Burg, teamleider Vastgoedmanagement, via het telefoonnummer 06-50479128.

Ben jij klaar om door te breken?

Kijk dan op www.werkenbijoss.nl en reageer uiterlijk zondag 6 februari 2022 via het sollicitatieformulier t.a.v. Walther Burg.

De sollicitatiegesprekken zijn op maandag 14 februari 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 20 januari 2022
Verloopdatum: 06/02/2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Locatie

Oss

Provincie

Noord-Brabant

Salarisindicatie

max: - 5169 euro bruto per maand
Scroll naar boven