Waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris

Deel deze vacature:

Met brede expertise en een frisse kijk op een klassiek vak, neem jij als waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris de rol van consultant aan. Proactief en betrokken leg je op notarieel-juridisch gebied een diepgewortelde basis voor onze klanten, één die bestand is tegen invloeden vanuit de steeds sneller veranderende maatschappij. Bij Gerrits & van Gulick Notarissen kun jij uitgroeien tot volwaardig notaris. Een notaris van en voor generaties.

Groeien bij Gerrits & van Gulick Notarissen

Vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Dat is waar Gerrits & van Gulick Notarissen voor staat. Als het gaat om ontwikkeling, zorgen wij ervoor dat onze notarissen, juristen en medewerkers kunnen floreren. Hoe wij dat doen? Als waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris neem je maandelijks deel aan de GVGN Academie. Aan de hand van intercollegiale gesprekken ga je samen met vakgenoten op zoek naar oplossingen voor complexe notarieel-juridische vraagstukken. Daarnaast krijg je bij Gerrits & van Gulick Notarissen alle ruimte om ook persoonlijke doelen na te streven. Met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan en individuele coaching zorgen we samen dat jouw talenten optimaal tot zijn recht komen. Kortom, wij doen er alles aan om onze mensen te laten ontwikkelen. Ontwikkeling maakt immers gelukkig.

Wat ga je doen?

Als waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris neem je de rol van consultant aan ten opzichte van zowel particuliere cliënten als (middel)grote organisaties. Jij bent verantwoordelijk voor het passeren van notariële akten, het voeren van besprekingen en het zelfstandig behandelen van (complexe) dossiers. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met jouw expertise en persoonlijke wensen. Vind jij het interessant om agrarische ondernemers te ondersteunen bij een ingewikkelde ruilverkaveling? Ga je graag in gesprek met families over hoe zij hun vermogen fiscaal gunstig kunnen overdragen naar de volgende generatie? Of bijt jij je het liefst vast in complexe herstructureringen van grote (niet-)beursgenoteerde organisaties? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat hebben wij te bieden?

Naast deelname aan de GVGN Academie en een individueel ontwikkelprogramma, kom je terecht in een team van enthousiaste juristen met expertise op alle notariële rechtsgebieden. De sfeer op onze drie kantoren kenmerkt zich door de allure van een stad maar ook de gemoedelijkheid van de Brabantse Peel. Leuke evenementen, diverse borrelactiviteiten en memorabele personeelsuitjes zijn eerder regel dan uitzondering. Zo ga je eens per jaar met ieder van de drie notarissen lunchen (“The Lunch”), ga je jaarlijks met onze notarissen en academici genieten van een culinair programma (“The Dinner”) én bezoek je jaarlijks een Europese stad voor een lang weekend aan teambuildingactiviteiten met een knallende afsluiter (“The Weekend”).

Wat vragen wij van jou?

Ook bij jou staat je eigen ontwikkeling hoog in het vaandel. Tevens heb je al enige ervaring met waarnemen en ben je bij voorkeur fulltime beschikbaar. Met de expertise die je de afgelopen jaren hebt opgebouwd, ga jij complexe juridische vraagstukken niet uit de weg. Kwaliteit en een persoonlijke benadering zijn daarbij jouw sleutelwoorden. Daarnaast ben je iemand met een open houding en ben je creatief en pragmatisch. Hierdoor gaan zowel klanten als collega’s graag met jou in gesprek.

Solliciteer op de vacature

Hebben wij je interesse gewekt? We nodigen je van harte uit om je belangstelling te tonen. Reageren kan tot en met vrijdag 25 maart 2022 door je CV en motivatie te versturen naar Renske van Kemenade via r.v.kemenade@gvgn.nl.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 24 januari 2022
Verloopdatum: 25/03/2022

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Locatie

Gemert

Provincie

Noord-Brabant
Scroll naar boven