Nysingh zoekt een

Werkstudent Notariaat Vastgoed

Werken aan jezelf en de wereld om je heen. Dat is succes volgens Nysingh.

Deel deze vacature:

Ben jij deze zomer op zoek naar praktijkervaring binnen het notariaat? En werk je graag binnen een middelgroot kantoor werken met een professionele, maar nuchtere bedrijfscultuur? Dan zit je bij Nysingh op de juiste plek! Wij zijn op zoek naar een ijverige werkstudent notariaat voor onze Vastgoed sectie in Arnhem.

Jouw rol

Als werkstudent bij Nysingh draai je volledig mee met onze notariële praktijk. Je ondersteunt het team van ervaren (kandidaat-)notarissen bij diverse werkzaamheden en krijgt de mogelijkheid om te leren van hun kennis en ervaring. Onze (kandidaat-)notarissen werken met name aan zaken op het gebied van (vastgoed)transacties en vastgoedfinancieringen. Hierbij adviseren zij aan diverse opdrachtgevers die uiteenlopen van overheden en (inter)nationale ondernemingen, tot aan onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Aan jou de taak om onze (kandidaat-)notarissen hierin een handje te helpen! Dit doe je onder andere door:

 • Het opstellen van vastgoedgerelateerde documenten met betrekking tot overdrachten en vestiging zakelijke rechten;
 • het uitvoeren van juridisch onderzoek en de uitkomsten vertalen naar een advies;
 • het voorbereiden van dossiers;
 • het meedenken over diverse vastgoedgerelateerde vraagstukken.

Jouw team

Binnen de sectie Vastgoed, Markt en Overheid in Arnhem zijn circa 32 gedreven en gespecialiseerde advocaten en (kandidaat-)notarissen werkzaam die dagelijks ondersteund worden door een ervaren secretariaat. Hiervan bestaat jouw team uit een toegevoegd-notaris, twee kandidaat-notarissen, een secretaresse en een werkstudent.

Wie ben jij?

 • Je bent aan het einde van je WO-bachelor óf volgt een master in de richting het (notarieel) recht;
 • je hebt al enige ervaring opgedaan in het notariaat;
 • je hebt affiniteit met het notariaat en wilt je hierin verder ontwikkelen;
 • je bent nauwkeurig, proactief, communicatief vaardig en kunt goed zelfstandig werken;
 • je bent 2 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

 • De mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen een top 20 kantoor;
 • een hecht team met professionals die jou willen begeleiden en ondersteunen;
 • een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een laagdrempelige en toegankelijke kantoorcultuur waarin je met gemak bij elkaar binnenloopt voor inhoudelijk overleg of wat gezelligheid;
 • gezellige kantooractiviteiten zoals kantoorborrels, een jaarlijkse barbecue en Jong-Nysingh uitjes voor onze jonge medewerkers!

De procedure

Enthousiast geworden? Solliciteer direct en stuur jouw cv, motivatiebrief, cijferlijsten en eventuele (stage)beoordelingen naar ons op. Uiterlijk eind mei hoor je of we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Een tweede gesprek kan deel uitmaken van de verdere sollicitatieprocedure. Voor deze functie kun je solliciteren tot eind mei en begin juni zullen we de eerste gesprekken inplannen. De startdatum voor deze functie is per juli of augustus.

Wij vertellen je graag meer!

Indien je inhoudelijke vragen hebt over deze vacature kun je contact opnemen met Chantal Kolk (06 13 94 31 00 / chantal.kolk@nysingh.nl). Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem gerust contact op met onze recruiter Yola Guiking (06 83 49 68 58 / yola.guiking@nysingh.nl).

Werken bij Nysingh

We zijn een full service advocaten- en notarissenkantoor met locaties in Arnhem, Utrecht en Zwolle met meer dan 100 advocaten en notarissen. We zijn thuis in de organisaties die Nederland vormen in de sectoren ondernemingen, overheid, zorg, onderwijs en de verzekeringsbranche. Met onze brede ervaring en specifieke kennis zijn we dagelijks met hun uitdagingen in de weer en daar doe jij ook vanaf dag een actief aan mee. Daarom werk je hier altijd nauw samen in integrale teams, die steeds opnieuw samengesteld worden per zaak. Zo zorgen we ervoor dat onze cliënten altijd, op tijd, de juiste afslag nemen. Wil je meer weten over het werken bij Nysingh? Bekijk dan onze werkenbijnysingh Instagram.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 7 mei 2024
Verloopdatum: 08/04/2024

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk

Aanstelling

Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Arnhem

Provincie

Gelderland
Succes volgens Nysingh We zijn een full service advocaten- en notarissenkantoor met locaties in Arnhem, Utrecht en Zwolle met meer dan 100 advocaten en…
Scroll naar boven