Werkstudent omgevingsrecht

Praktijkervaring opdoen en betaalt krijgen terwijl je studeert? Bij Catch Legal krijgen onze werkende studenten snel een volwaardige plek in ons team met flexibele werkuren. Dus zit je in de laatste fase van je master Staats- en bestuursrecht of Jurist en Overheid? Of ben je bezig met je scriptie en je gemotiveerd om jouw carrière meteen een goede start te geven? Dan zoeken wij jou!

Deel deze vacature:

Jij bent…

Een masterstudent met een voorraad kennis in het bestuurs- en omgevingsrecht die je graag in praktijk wil brengen. Je brengt energie mee en je pakt taken enthousiast op. Jouw vrienden omschrijven je als betrouwbaar en nauwkeurig en je bent nieuwsgierig van aard. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Die eigenschappen gebruik je graag om dossiers en jurisprudentie tot op de bodem door te spitten voor onze cliënten en overheidsopdrachtgevers.

Van theorie naar praktijk

Werkstudenten krijgen bij Catch Legal een volwaardige plek in het team. Dat past bij onze open cultuur. De teamleden zijn toegankelijk en de lijntjes zijn kort. In de eerste periode werk je nauw samen met een persoonlijke begeleider om jouw kennis van het omgevingsrecht in de praktijk te brengen.
Jouw takenpakket bestaat uit het;

  • doen van jurisprudentie-, literatuur- en wetgevingsonderzoek;
  • bestemmingsplannen onderzoeken;
  • schrijven van juridische notities;
  • opstellen van concept(proces)stukken;
  • werken aan een omgevingsrecht thema als beginnende expertise (schrijven van blogs, kennisdelen en actualiteiten bijhouden).

Werkstudent?

Werkstudenten kunnen bij ons tussen de 16 en 24 uur per week aan de slag. Tijdens tentamenweken zijn we flexibel met de werkdagen. De startdatum bepalen we in overleg.

Word een Catcher!

Ontdek bij ons of je passie voor het omgevingsrecht aansluit bij de praktijk. Ons kantoor is de ideale plek om in een korte tijd een flinke variatie aan praktijkervaring op te doen. Dus sluit je aan bij ons team van Catchers. Wij zijn een toegankelijk kantoor met veel ervaring in het begeleiden en opleiden van studenten. Voor veel van onze collega’s is dit een springplank naar de functie van junior jurist na het afronden van hun studie.

Solliciteer direct via de knop hieronder of door je motivatiebrief en CV te sturen naar secretariaat@catchlegal.nl. Voor vragen over de functie kun je terecht bij mw. mr. Nina Schippers op 020-3017180 of via secretariaat@catchlegal.nl.

Deel deze vacature:

Geplaatst op: 25 oktober 2023
Verloopdatum: 25/10/2023

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk

Aanstelling

Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland
Scroll naar boven