Juristen lopen om het hardst: Kleine Lettertjesloop 2012

Delen:

Kleine Lettertjesloop 2012Wie is de snelste jurist van Nederland? Op deze prangende vraag komt zondag 3 juni een antwoord. Dan vindt voor het eerst het Open Nederlands Kampioenschap Hardlopen (5 en 10km) voor juristen plaats onder de naam De Kleine Lettertjesloop. Het parcours voert door Haarlem en Bloemendaal en is onderdeel van de Letterenloop. De Letterenloop, en dus ook de Kleine Lettertjesloop, kent een goed doel, namelijk de Stichting Run4School, die zich richt op na-schoolse opvang in townships bij Kaapstad.

De Kleine Lettertjesloop wordt georganiseerd in samenwerking met Mr.

Prijzen en klassementen

De Kleine Lettertjesloop kent een groot aantal klassementen. Voor de 5 kilometer zijn er prijzen voor de snelste jurist. Voor de 10 kilometer zijn er de volgende prijzen:

  • Snelste advocaat
  • Snelste (kandidaat)notaris
  • Snelste (toekomstig) magistraat
  • Snelste bedrijfsjurist
  • Snelste overige juristen

Per categorie is er een prijs voor de snelste man en een voor de snelste vrouw. Voor zowel de 5 als de 10 kilometer is er een prijs voor het snelste juri-team.

Inschrijving

Elke jurist die als zodanig werkzaam is, kan zich individueel inschrijven of met meerdere personen tegelijk als bedrijfsteam. Een team bestaat uit vier personen. Uiteraard zijn meerdere bedrijfsteams per organisatie mogelijk. Aan de inschrijving is een exclusief voordeelpakket verbonden, zoals toegang tot het speciale juristendorp bij start/finish, gebruik van lockers, kleedruimte en douches, koffie en thee vooraf, gebruik van massagefaciliteiten voor en na de loop, toegang tot de juristen-netwerkborrel na afloop en een goodiebag.

Ga voor meer informatie en inschrijving naar: www.kleinelettertjesloop.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven