Jury’s Gouden Toga en Sleutel hebben besloten!

Delen:

Alle juryleden samen in het kantoor van Baker McKenzie. Foto: Chris van Houts

Relevant onderscheidend vermogen. Dat is een van de belangrijkste criteria geweest voor de twee jury’s bij de bepaling wie de prijs krijgt voor de beste arbeidsmarktcampagnes van juridische werkgevers in 2018.

Gisteravond was een voorlopig hoogtepunt in de jaarlijkse aanloop naar de uitreiking van de Gouden Toga (juryprijs) en de Gouden Sleutel (prijs van de jury van starters en studenten). Dankzij de gastvrijheid van Baker McKenzie konden beide jury’s op de Amsterdamse vestiging van dit kantoor met gebruikmaking van alle mogelijke voorzieningen hun beraadslagingen houden, maar vooral luisteren naar en vragen stellen aan de genomineerde kantoren.

Alle genomineerde kantoren (alleen Kneppelhout & Korthals ontbrak) pitchten in elk tien minuten hun inzendingen ten overstaan van de twee jury’s. Aansluitend vond het juryberaad plaats in gescheiden sessies van de twee jury’s. De jury van de studenten en starters was er het eerst uit en kwam unaniem tot een oordeel. De vakjury deed er wat langer over om een meerderheidsoordeel te bereiken.

Positief werd geoordeeld over de uitvoering van de meeste campagnes, waarbij de kwaliteit van bijvoorbeeld fotografie en tekst als goed werd betiteld. Het thema dat uiteindelijk een belangrijke rol speelde bij de uiteindelijke bepaling van de winnaars was die van het relevante onderscheidend vermogen van de campagne.

Tegelijkertijd met de juryvergadering en de pitches van de genomineerden, sloot ook de publieksverkiezing voor de Gouden Bef via de website van Mr. Zo’n 1800 stemmen werden hiervoor uitgebracht, hetgeen een verdrievoudiging betekent in vergelijking met de verkiezing van vorig jaar.

Alle winnaars worden eind volgende week bekendgemaakt via deze site.

Kijk hier voor alle foto’s van de avond.

Alle juryleden samen in het kantoor van Baker McKenzie. Foto: Chris van Houts
De Gouden Toga, Gouden Sleutel en Gouden Bef. Foto: Chris van Houts

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven