Nieuws

Kennedy van der Laan beste advocatenkantoor

Het pand van Kennedy van der Laan in Amsterdam (Foto: Kennedy van der Laan)

Het kantoor met de beste klantgerichtheid is Kennedy Van der Laan. Het beste productleiderschap wordt geboden door De Brauw en NautaDutilh, en het kantoor dat de meest excellente uitvoering kent is Van Benthem & Keulen. Dat blijkt uit een lijst van advocaten- en notarissenkantoren die zakenblad Management Team heeft samengesteld. Die lijst is vooral interessant omdat  veel grote kantoren er niet op staan.

Aan een groot aantal afnemers van diensten van bedrijven in de financiële en zakelijke dienstverlening is door Management Team gevraagd hoe ‘goed’ zij dat kantoor vonden. Er werd vooral gekeken naar klantgerichtheid, productleiderschap en uitvoering. Kennedy Van der Laan is het kantoor met de beste klantgerichtheid. Zuidassers De Brauw en NautaDutilh zijn de beste op het gebied van productleiderschap – direct gevolgd door Kennedy Van der Laan en Boekel – en de meest excellente uitvoering wordt volgens cliënten geboden door Van Benthem & Keulen, gevolgd door Boekel en Kennedy Van der Laan.

Opgeteld is Kennedy van der Laan, in de ogen van zakelijke klanten, het beste advocatenkantoor van Nederland, gevolgd door Trip, Dirkzwager, Van Benthem & Keulen en De Brauw. Opmerkelijk is dat grote kantoren als CMS, Stibbe, Clifford Chance, DLA Piper en Van Diepen Van der Kroef niet voorkomen in de top-20.

Daarnaast heeft Management Team een top 1000 opgesteld van alle zakelijke dienstverleners. Kennedy Van der Laan, het meest gewaardeerde advocatenkantoor, moet hierin 41 andere bedrijven uit de financiële, advies- of computersector laten voorgaan. In deze lijst doet CMS wel mee (plaats 986) maar Stibbe, Clifford Chance, DLA Piper en Van Diepen Van der Kroef halen zelfs de top 1000 in Nederland niet.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures
Poelman van den Broek Advocaten – Op het scherp van de Snede (Rectangle)