Partnerbijdrage van

Kennis uitdiepen, tips & tricks opdoen en ervaringen delen met een leuke groep deelnemers

‘Plukon Food Group is een bedrijf in de voedselverwerkingsindustrie, actief in zes landen. We leveren kipproducten en kant-en-klare maaltijden aan verschillende Europese partners, waaronder grote supermarktketens. Onze juridische afdeling bestaat uit twee personen: mijn leidinggevende en ik. We hebben dus een brede juridische praktijk. Nadat ik een aantal jaar met plezier had gewerkt wilde ik mijzelf graag verder ontwikkelen en een stevigere theoretische basis leggen. De beroepsopleiding sloot mooi aan bij mijn brede praktijk, gelet op de diversiteit aan vakken en onderwerpen. Mijn leidinggevende ondersteunde dit van harte.’

Delen:

Carla van Bergen studeerde af aan de Rijksuniversiteit Groningen en is sindsdien Legal Counsel bij Plukon Food Group. In maart van dit jaar rondde zij de Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen (SBB) cum laude af.

Ervaringen uitwisselen

‘Wat ik van de opleiding verwachtte is dat ik mijn kennis van met name het contractenrecht en ondernemingsrecht verder uit kon diepen en tips & tricks voor de praktijk op zou doen. Daarnaast hoopte ik op een leuke groep deelnemers om ervaringen mee uit te wisselen. Dat is zeker gelukt! We hebben een gezamenlijke Whatsapp-groep en we gaan zeker met elkaar afspreken. Wie weet bij een NGB-bijeenkomst. Een fysieke bijeenkomst, afgesloten met een borrel, is een mooie gelegenheid elkaar te ontmoeten. Nu we de opleiding hebben afgerond, hebben we daar weer meer tijd voor.

Delen:

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging voor bedrijfsjuristen. Door opleidingen en bijeenkomsten stelt het NGB jou als bedrijfsjurist in staat je professionele kennis en kunde…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven