Partnerbijdrage van

Kennisclip: Welke complicaties treden op bij de nieuwe regels voor consumentenkoop en digitale inhoud?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Welke complicaties treden op bij de nieuwe regels voor consumentenkoop en digitale inhoud? Pieter Wolters bespreekt ze in deze gratis kennisclip.

Wat betekent de Implementatiewet richtlijnen verkoop goederen en levering digitale inhoud voor de dagelijkse praktijk van juristen die zich bezighouden met koop, algemeen contractenrecht en ICT-recht? Universitair hoofddocent Burgerlijk recht Pieter Wolters behandelt inhoudelijke aspecten van de Implementatiewet zoals het toepassingsgebied van de nieuwe regels, de conformiteitsregels en remedies.

Hij gaat in op de regels van koop aan de hand van de zaak tussen Consumentenbond en Samsung. Welke complicaties treden op?

Wilt u de kennisclip gratis per e-mail ontvangen? Vraag de kennisclip nu aan.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken….

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top