Kerstgedachte: fiscaal-juridisch kantoor geeft kinderen knuffels

Een gratis knuffel voor kinderen uit de buurt en families die het minder breed hebben. Dat is de kerstgedachte van Jongbloed Fiscaal Juristen. Het levert veel ‘blije koppies’ op.

Delen:

Kerstgedachte: fiscaal-juridisch kantoor geeft kinderen knuffels - Mr. online
Beeld: Depositphotos

En het loopt goed: meerdere keren per dag moet de kerstboom in de kersttuin van Jongbloed Fiscaal Juristen in Enschede worden bijgevuld. Niet met ballen, maar met knuffels. Kinderen uit de buurt kunnen er gratis een uit de boom halen. Vandaag is de laatste dag dat dit nog kan. De kersttuin opent om 9.00 uur en sluit om 18.00 uur. Daarna gaat de poort van de kersttuin dicht.

De knuffels zijn gedoneerd door ouders, kinderen, scholen en bedrijven uit de omgeving van Enschede. Wel moeten de knuffels nog opdrogen; ze zijn mogelijk in de buitenlucht wat nat geworden, zegt Cyrilla Holkenbrink van Jongbloed tegen Tubantia. “Gelukkig vinden de meeste kinderen een natte knuffel niet zo erg. Binnen de kortste keren is ‘ie weer droog.”

De kerstknuffelactie is vorig jaar begonnen voor kinderen in de buurt, speciaal voor de coronaperiode. Toen kreeg Jongbloed zoveel positieve reacties dat besloten is het nu nog een keer te doen. Vorig jaar werden vijfhonderd kinderen gelukkig gemaakt met een knuffel of cadeautje uit de kerstboom. Dit jaar hoopt Dennis Jongbloed, eigenaar van Jongbloed Fiscaal Juristen, dat het er nog meer zijn. “Die blije koppies zijn onbetaalbaar.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven