KienhuisHoving recyclet 81 mobiele telefoons

Delen:

Beeld bij KienhuisHoving recycletAdvocatenkantoor KienhuisHoving laat 81 mobiele bedrijfstelefoons in ontwikkelingslanden recyclen. Het kantoor heeft Closing the loop daarvoor opdracht gegeven. KienhuisHoving zegt hiermee een kleine, maar waardevolle bijdrage te leveren aan een beter milieu.

Closing the loop is een Nederlands initiatief dat het circulaire gebruik van mobiele telefoons mogelijk maakt. Met het recyclen van mobiele telefoons wordt werkgelegenheid gecreëerd en worden grondstoffen hergebruikt. Afval wordt een nieuwe bron van inkomsten.

Voor elke mobiele telefoon die in Nederland wordt gebruikt, redt Closing the loop een telefoon van een vuilnisbelt in een ontwikkelingsland. Deze telefoon wordt op een verantwoorde manier gerecycled en levert waardevolle grondstoffen en minder uitstoot van CO2 op. Daarnaast wordt een bijdrage geleverd aan de werkgelegenheid in ontwikkelingslanden.

Infographic CTL Kienhuishoving

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven