Klaas Dijkhoff geeft college in Tilburg

Delen:

Beeld bij Klaas DijkhoffStaatssecretaris van Justitie en Veiligheid Klaas Dijkhoff geeft op 16 juni een interactief gastcollege aan studenten op Tilburg University. Dijkhoff, tevens alumnus van de universiteit, schetst de belangrijkste ontwikkelingen en gebeurtenissen op het gebied van migratie in het afgelopen half jaar dat Nederland het voorzitterschap van de EU bekleedde.

Dijkhoff (1981) studeerde rechten aan Tilburg University en kreeg voor zijn onderzoeksmaster Europees en Internationaal Recht een cum laude. Hij promoveerde in 2010 in Oorlogsrecht bij de hoogleraren Internationaal Recht Willem van Genugten en Randall Lesaffer. Dijkhoff doceerde ook recht, retorica en politieke theorie. In 2010 werd hij lid van de Tweede kamer voor de VVD. Hij is staatssecretaris sinds 2015. Dijkhoff is lid van de Raad van Advies van Magister JFT (faculteitsvereniging rechten Tilburg).

Datum en tijd: Donderdag 16 juni van 10:00 – 11:00 uur 
Locatie: Dante Building, Warandelaan 2, 4037 AB Tilburg
Aanmelden via www.eu2016overeuropa.nl/dijkhoff/

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven