Kluwer levert via nieuwe online formule in een handomdraai alle actuele Jurisprudentie

Met het nieuwe Actuele Rechtspraak online (AR online) introduceert Kluwer een online formule en database waarin alle actuele jurisprudentie is verzameld. Door deze opzet is AR online in Nederland het enige online product dat alle informatie over actuele jurisprudentie biedt.

Aan het contentmanagementsysteem van Actuele Rechtspraak online is een redactioneel systeem gekoppeld waarmee deskundige redacteuren de uitspraken zeer snel kunnen voorzien van metadata, zoals een essentie, trefwoorden en wetsverwijzingen. Hierdoor kan de gebruiker snel zien of een uitspraak relevant voor hem is, zonder de hele uitspraak te hoeven doornemen. AR online biedt het meest complete overzicht van actuele jurisprudentie per rechtsgebied, want naast de openbare uitspraken van rechtspraak.nl, publiceert AR online ook de uitspraken die zijn ingezonden door selecteurs en advocaten.

Alleen Online

AR online is alleen online beschikbaar en niet op papier. De databank is breed, actueel en veelzijdig en biedt daarom meerwaarde voor gebruikers met weinig tijd maar met een directe informatiebehoefte. De online databank bevat geavanceerde zoekmogelijkheden en is onder andere doorzoekbaar op titel, wetsartikel, volledige tekst, instantie en datum. Deze complete jurisprudentie-informatie zorgt ervoor dat Kluwer haar huidige marktpositie op het gebied van jurisprudentie-informatie verder verstevigt.

Alle Rechtsgebieden

Actuele Rechtspraak online Personen- en familierecht is de eerste titel van deze nieuwe online formule en is onlangs gelanceerd. Op korte termijn introduceert Kluwer ook Actuele Rechtspraak online Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht. Dit jaar verschijnen verder Actuele Rechtspraak online Vastgoedrecht, Vermogensrecht, Burgerlijk procesrecht en Strafrecht. Voor meer informatie en een demo: www.kluwer.nl/actuelerechtspraakonline.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven