NGB

Korting op video’s-on-demand van Boom

In deze tijd van maatregelen die het contact beperken en fysieke bijeenkomsten onmogelijk maken, zijn online cursussen belangrijker dan ooit. Het NGB heeft een groot aantal Online Ronde Tafels georganiseerd (zie de agenda), en is blij met het aanbod van Boom Juridische Opleidingen: NGB-leden krijgen 30% korting op het volledige online cursusaanbod. Boom biedt video’s-on-demand op onder meer de volgende rechtsgebieden: arbeidsrecht, burgerlijk recht (o.a. elektronisch contractenrecht), privacyrecht, ondernemingsrecht en blockchain en recht. U vindt het aanbod op de website van Boom.

U vindt al het voordeel dat het NGB voor haar leden bedingt op onze website.

NGB-leden vinden de benodigde kortingscodes op www.ngb.nl, na inloggen: op de bladzij ‘Voor leden’ klikt u op ‘Voordeel voor leden’.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

NGB

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging van bedrijfsjuristen. Het NGB biedt interessante opleidingen en bijeenkomsten, alleen voor leden, toegespitst op de praktijk van de bedrijfsjurist.

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda.

Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in het nieuwsoverzicht.

Bent u inhouse bedrijfsjurist en nog geen lid van het NGB? Meldt u dan aan via onze website.

Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen
Postbus 93002
2509 AA DEN HAAG

T. 070 – 349 04 10
I. www.ngb.nl
E. info@ngb.nl