Partnerbijdrage van

Korting op video’s-on-demand van Boom

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

In deze tijd van maatregelen die het contact beperken en fysieke bijeenkomsten onmogelijk maken, zijn online cursussen belangrijker dan ooit. Het NGB heeft een groot aantal Online Ronde Tafels georganiseerd (zie de agenda), en is blij met het aanbod van Boom Juridische Opleidingen: NGB-leden krijgen 30% korting op het volledige online cursusaanbod. Boom biedt video’s-on-demand op onder meer de volgende rechtsgebieden: arbeidsrecht, burgerlijk recht (o.a. elektronisch contractenrecht), privacyrecht, ondernemingsrecht en blockchain en recht. U vindt het aanbod op de website van Boom.

U vindt al het voordeel dat het NGB voor haar leden bedingt op onze website.

NGB-leden vinden de benodigde kortingscodes op www.ngb.nl, na inloggen: op de bladzij ‘Voor leden’ klikt u op ‘Voordeel voor leden’.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

NGB

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda. Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top