Landelijke pleitwedstrijden 2011

Delen:

‘So you think you can plead / eat / party?’ is het thema van de Landelijke Pleitwedstrijden 2011 (LPW), die op vrijdag 17 juni zullen plaatsvinden. Hét evenement waarin jonge advocaten uit heel Nederland het tegen elkaar opnemen om uit te maken wie zich de beste pleiter van 2011 mag noemen.

Tijdens de LPW, die worden georganiseerd door een commissie van de Jonge Balie Utrecht, nemen de winnaars van de door de plaatselijke Jonge Balies georganiseerde Plaatselijke Pleitwedstrijden het tegen elkaar op.

Zoals het thema doet vermoeden bestaat het evenement uit veel meer dan alleen pleiten. Overdag zal op de rechtbank te Utrecht onder het toeziend oog van een deskundige jury worden gepleit. Daarna zet het evenement zich voort in een nader te bepalen Utrechts etablissement. Daar worden de prijzen uitgereikt, wordt geborreld, gegeten en is er een feest voor jonge advocaten uit het hele land.

Op dezelfde dag zal het Jonge Balie Hockeytoernooi worden gehouden, waarbij hockeyende advocaten het tegen elkaar zullen opnemen.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven