Landelijke themadag tuchtrecht

Delen:

Een groot aantal notarissen en advocaten, maar ook deurwaarders, accountants en andere beroepsbeoefenaren die vallen onder wettelijke vastgelegd tuchtrecht verzamelden zich afgelopen vrijdag in Amersfoort voor de landelijke themadag tuchtrecht.

Met name leden, voorzitters en secretarissen van tuchtrechtelijke colleges waren goed vertegenwoordigd. Doel was informatie uit te wisselen over de wijzigende regelgeving op dit gebied en de komende Kaderwet Tuchtrecht. In de ochtend waren er inleidingen van onder meer de voorzitter van de Raad voor de Rechtspraak, Van den Emster, de landelijk deken van de Advocatenorde, Bekkers en de voorzitter van de deurwaarderorganisatie, Wisseborn. In de middag waren er workshops voor elk van de verschillende beroepsgroepen die onder tuchtrecht vallen. Voor de foto’s van de lunch, klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven