‘Langs de randen van de (rechts)staat’

Delen:

De Vereniging voor Sociaalwetenschappelijke bestudering van het Recht (VSR) organiseert op 16 en 17 januari een jaarconferentie met als thema ‘Langs de randen van de (rechts)staat’. Keynote speaker is Christian Lund, hoogleraar development, resource management and governance aan de Universiteit van Kopenhagen. Ga voor meer informatie en aanmelding naar rechtensamenleving.org.

De VSR stelt zich ten doel een bijdrage te leveren aan de beoefening van de sociaal-wetenschappelijke studie van het recht. Zij verenigt Nederlandstalige beoefenaren van de rechtssociologie, de rechtsantropologie, de rechtspsychologie, maar ook juristen, bestuurskundigen, criminologen en mensen uit de bestuurs- en beleidspraktijk die in onderzoek op dit terrein geïnteresseerd zijn. De VSR treedt op als belangenbehartiger van de onderzoeksgemeenschap, onder meer in contacten met universiteiten, met NWO en met buitenlandse organisaties.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven