Leer zakendoen met Belgen

Delen:

Beeld bij Leer zaken doen met Belgen vormZakendoen in België lijkt eenvoudig. België is immers ons buurland, dat kennen we goed. En we spreken dezelfde taal als de Vlamingen, dus dat maakt het communiceren makkelijk en efficiënt. Zou je denken.

Maar alleen wanneer je als Nederlander daadwerkelijk verdiept in de cultuur en mentaliteit van je Belgische zakenpartner, kun je succesvol zakendoen, vindt platform voor bedrijfsjuristen Legal Lounge. De verschillen zijn namelijk groter dan we vaak denken. Zeker ook op het juridisch vlak waar veel onderwerpen significant anders zijn geregeld in België dan in Nederland, bijvoorbeeld op het gebied van het arbeidsrecht en het handelsrecht.

Wie zich daar in wil verdiepen kan op op 7 november terecht bij de bijeenkomst van Legal Lounge over dit thema. Het platform heeft de Belgische advocaten Bart Van Besien en Marinus Vromans uitgenodigd. Ze zijn beiden werkzaam bij Sirius Legal met vestigingen in Antwerpen, Mechelen en Brussel. Tijdens een rondetafelgesprek maken ze bedrijfsjuristen wegwijs in de do’s en dont’s bij zaken doen in België. Aanmelden is verplicht via info@thelegallounge.nl.

Datum: 7 november 2016
Locatie: Marxman Advocaten, Computerweg 1E te Amersfoort
Tijdstip: 16.30 – 18.00 uur, afsluitende netwerkborrel
Meer informatie over de bijeenkomst www.thelegallounge.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven