Legal Lounge: netwerken voor bedrijfsjuristen

Delen:

Legal LoungeEen eigentijds en vernieuwend kennis- en netwerkplatform voor bedrijfsjuristen. Dat beoogt Legal Lounge, zo bleek eind vorige week tijdens de feestelijke lancering van dit concept in de Glazen Ruimte te Maarssen. Een van de initiatoren is Hans Moltmaker van Marxman Advocaten. Volgens hem is het speerpunt van Legal Lounge de periodieke bijeenkomsten die volop mogelijkheden bieden om enerzijds vakinhoudelijke kennis op te doen en anderzijds te netwerken. Voor bedrijfsjuristen is dit concept dé gelegenheid bij uitstek om onder meer op ieders vakgebied te sparren met juridische (en andere) deskundigen en workshops bij te wonen. Ook belichtte Moltmaker de interactieve website met onder meer nieuwsrubrieken, een forum en een digitale bibliotheek.

Een van de sprekers was advocaat Jean Paul van Marissing (Van Mens & Wisselink) ging in op de positie van de NMa in deze tijd van economische crisis en ten slotte onderhield mr. Paul Geerts (RUG) het publiek met een verkenning van de Wet Oneerlijke Handelspraktijken. De volgende bijeenkomst van Legal Lounge is op 8 december 2009.

Voor meer informatie en aanmelding: www.thelegallounge.nl.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven