Partnerbijdrage van

Legal Tech Meetup: ‘Blockchain in de juridische praktijk’

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Blockchain in legal practice

Wolters Kluwer, Dutch Legal Tech, Clifford Chance, Kennedy van der Laan en Global Legal Blockchain Consortium komen samen voor Legal Tech Meetup met als onderwerp ‘Blockchain in de juridische praktijk’.

Blockchain technologie en het gebruik ervan neemt snel toe. De toepassingen ervan worden in veel sectoren verkend. Ook in de juridische sector vormen zich steeds meer initiatieven rondom blockchain technologie. Wolters Kluwer organiseert in samenwerking met Dutch Legal Tech, Clifford Chance en Global Legal Blockchain Consortium een ​​avond in de Petruskerk in Amsterdam over blockchain in de juridische praktijk.

Bezoek onze Legal Tech Meetup op 27 juni 2019 en luister naar experts van Wolters Kluwer, Integra Ledger, Clifford Chance, Kennedy van der Laan en Dutch Legal Tech die hun gedachtes, ervaringen en voorspellingen delen over de praktische toepassing van blockchain technologie in de juridische sector. Tijdens onze afsluitende paneldiscussie worden onze sprekers en aanwezige gasten uitgenodigd om hun mening te geven over “Waarom blockchain van belang is voor de juridische praktijk”. Professionals en innovatie-enthousiasten uit de juridische sector en daarbuiten zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het gratis evenement Dutch Legal Tech Meetup # 8: Blockchain in de juridische praktijk. Inschrijven? Dat kan hier: https://www.meetup.com/nl-NL/Dutch-Legal-Tech-Meetup/events/

Praktische informatie:

  • Datum: 27 juni, 2017
  • Locatie: Petruskerk, Spaarndammerdijk 681, 1014 AE, Amsterdam
  • Tijd: 19:00 – 20:45 (deuren gaan open om 18:30)
  • De spreektaal voor het event is Engels

Agenda:

  • Opening & welkom door Jeroen Zweers (Co-founder Dutch Legal Tech) & Peter Backx (Director Global Innovation Wolters Kluwer Legal & Regulatory)
  • David Fischer, CEO Integra Ledger, GLBC founder (20 min): “Consortium overview and Blockchain use cases”
  • Katelijne Ribbink, advocaat bij Clifford Chance (20 min): “Blockchain and financing, an exploration”
  • Astrid Sixma, advocaat bij Kennedy Van der Laan (20 min): “Let’s get practical: blockchain in legal practice”
  • Panel discussie: “Why blockchain matters to legal”
  • Borrel

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals. Lees hier meer over in de artikelen hieronder….

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top