Wolters Kluwer

Legal Tech Meetup: ‘Blockchain in de juridische praktijk’

Blockchain in legal practice

Wolters Kluwer, Dutch Legal Tech, Clifford Chance, Kennedy van der Laan en Global Legal Blockchain Consortium komen samen voor Legal Tech Meetup met als onderwerp ‘Blockchain in de juridische praktijk’.

Blockchain technologie en het gebruik ervan neemt snel toe. De toepassingen ervan worden in veel sectoren verkend. Ook in de juridische sector vormen zich steeds meer initiatieven rondom blockchain technologie. Wolters Kluwer organiseert in samenwerking met Dutch Legal Tech, Clifford Chance en Global Legal Blockchain Consortium een ​​avond in de Petruskerk in Amsterdam over blockchain in de juridische praktijk.

Bezoek onze Legal Tech Meetup op 27 juni 2019 en luister naar experts van Wolters Kluwer, Integra Ledger, Clifford Chance, Kennedy van der Laan en Dutch Legal Tech die hun gedachtes, ervaringen en voorspellingen delen over de praktische toepassing van blockchain technologie in de juridische sector. Tijdens onze afsluitende paneldiscussie worden onze sprekers en aanwezige gasten uitgenodigd om hun mening te geven over “Waarom blockchain van belang is voor de juridische praktijk”. Professionals en innovatie-enthousiasten uit de juridische sector en daarbuiten zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het gratis evenement Dutch Legal Tech Meetup # 8: Blockchain in de juridische praktijk. Inschrijven? Dat kan hier: https://www.meetup.com/nl-NL/Dutch-Legal-Tech-Meetup/events/

Praktische informatie:

  • Datum: 27 juni, 2017
  • Locatie: Petruskerk, Spaarndammerdijk 681, 1014 AE, Amsterdam
  • Tijd: 19:00 – 20:45 (deuren gaan open om 18:30)
  • De spreektaal voor het event is Engels

Agenda:

  • Opening & welkom door Jeroen Zweers (Co-founder Dutch Legal Tech) & Peter Backx (Director Global Innovation Wolters Kluwer Legal & Regulatory)
  • David Fischer, CEO Integra Ledger, GLBC founder (20 min): “Consortium overview and Blockchain use cases”
  • Katelijne Ribbink, advocaat bij Clifford Chance (20 min): “Blockchain and financing, an exploration”
  • Astrid Sixma, advocaat bij Kennedy Van der Laan (20 min): “Let’s get practical: blockchain in legal practice”
  • Panel discussie: “Why blockchain matters to legal”
  • Borrel

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals.

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals.

Staverenstraat 15
7418 CJ Deventer

T. 0570-673 555
I. www.wolterskluwer.nl

Download Whitepapers

Productaanbod Wolters Kluwer

KleosKleos: Kleos is de Europese marktleider in dossier en praktijkmanagementsoftware en wordt gebruikt door meer dan 15.000 advocaten. Deze cloud-based software beschikt over alle benodigde functionaliteiten voor de dagelijkse praktijk, met onder andere dossierbeheer, tijdsregistratie, facturatie en reporting. Deze intuïtieve software is ontworpen voor zowel kleine als grote advocatenkantoren.

DlexDLex: DLex is de lokale tegenhanger van Kleos, een on-premise oplossing als het aankomt op praktijkmanagementsoftware.