Legal Women hebben er zin in

Delen:

vlnr Linda Nekeman-IJdema, Titia Fuchs en Eugenie Nunes

Titia Fuchs (Fuchs Van Baarlen Molleman advocaten), Linda Nekeman-IJdema (ABN Amro) en Eugenie Nunes (Dentons Boekel) zijn de nieuwe bestuursleden van de Stichting Legal Women. En ze hebben er zin in. Ze hebben al laten weten in 2018 met een spraakmakend nieuw evenement te komen.

Persoonlijke groei

Wat dat wordt, blijft nog even geheim. “Maar het wordt de kroon op alles waar Legal Women voor staat,” zegt Eugenie Nunes. Legal Women is een platform voor vrouwelijke juristen gericht op het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen. Ook persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. “Persoonlijke groei, zorgen dat je employable blijft,” licht Nunes toe.

Mentorproject

De organisatie biedt vrouwelijke juristen de gelegenheid hun netwerk op een informele manier uit te breiden. De drie nieuwe bestuurders willen verder het mentorproject intensiveren dat individuele ondersteuning biedt aan vrouwelijke juristen bij hun loopbaan.

Raad van Advies

De drie nieuwe bestuursleden zijn de opvolgers van Ilona Tjon Poen Gie, Lisette Hendrikse en Karen Harmsen, die verder gaan als lid van de Raad van Advies van de Stichting. Fuchs is advocaat bij Fuchs Van Baarlen Molleman advocaten, Linda Nekeman-IJdema werkt als senior legal counsel bij ABN AMRO en Eugenie Nunes is advocaat bij Dentons Boekel.

3500 Vrouwen

Bij Legal Women zijn meer dan 3500 vrouwen aangesloten. De organisatie is vooral bekend van de verkiezing van de Legal Woman of the Year & Upcoming Talent. Dit jaar vindt deze verkiezing plaats op 8 december by Nysingh advocaten te Utrecht.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven