Leidse rechtenfaculteit verzorgt 24-uurs-collegemarathon voor het goede doel

Delen:

leiden-steunt-serious-requestDe studievereniging JFV Grotius en de rechtenfaculteit van de Universiteit Leiden organiseren op woensdag 21 december een 24-uurs-collegemarathon. Met colleges van onder meer: prof. mr. Hans Nieuwenhuis, mr. dr. Koos Boer, prof dr. Rick Lawson, mr. drs. Sarah Spronk en mr. dr. Maartje van der Woude. De opbrengsten van deze marathon gaan geheel naar ‘Het Glazen Huis’.

‘Het Glazen Huis’ wordt jaarlijks georganiseerd door Radio 3FM Serious Request en vindt dit jaar plaats in Leiden. Doel van de inzamelingsactie is dit jaar ‘Moeders in Oorlogssituaties’.

Het is mogelijk om voor een minimum bedrag van 5 euro één van de lezingen van de marathon bij te wonen. Belangstellenden kunnen ook doneren op rekeningnummer 54 83 090 86 t.n.v. JFV Grotius, o.v.v. ‘donatie Glazen Huis jeugdrecht’.

Tijdstip: Van woensdag 21 december 9.00 uur tot donderdag 22 december 9.00 uur.
Locatie: Het Snouck Hurgronjehuis Rapenburg 61 in Leiden
Toegang: De toegangsprijs is 5 euro of meer. Ter plekke betalen, bij voorkeur met pin.

Er is een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden is niet nodig.

Klik voor meer informatie hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven