Leidse student wint scriptieprijs

Delen:

Winnaar scriptieprijs mr.txt 2010Silvia Gawronski heeft de finale van mr.txt gewonnen, de prijs voor de beste scriptie uitgereikt door Pels Rijcken. Het is het eerste jaar dat Pels Rijcken deze prijs uitreikt. Silvia is rechtenstudent aan de Universiteit Leiden.

De prijs bestaat uit een 16-daagse trekking in Nepal. Samen met twee, eerder geselecteerden rechtenstudenten, de winnaar van BestGraduates Law 2009 en Mr.Z, de masterclass en trekt zij door het Himalayagebergte. Drie advocaten van Pels Rijcken maken het team compleet.

Een deskundige jury bestaande uit advocaten van Pels Rijcken selecteerde uit de ingezonden scripties zes finalisten. Tijdens de finaledag bepleitten deze studenten een voorgelegde casus en gaven zij een toelichting op hun scriptie. De jury beoordeelde de deelnemers onder andere op een goede voorbereiding en doorzettingsvermogen. Net als in de advocatuur moeten zij bij deze prijs ook beschikken over deze kwaliteiten om de top te bereiken.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven