Lezing ‘Tijdsdruk in het bestuursrecht’

Delen:

In februari organiseert USG Juristen de lezing ‘Tijdsdruk in het bestuursrecht’ voor vakgenoten. “Tijdens deze lezing staat kennisdeling voorop. Als aanbieder van juridische dienstverlening vinden we het belangrijk om vakgenoten te betrekken in actuele discussies en op de hoogte te stellen van de nieuwste wetten. Hierbij maken we het onderwerp toegankelijk door het combineren van theorie en praktijk”, aldus Joyce Thijssen, algemeen directeur bij USG Juristen.

Christa Lagerweij, senior juridisch adviseur bestuursrecht, is hoofdspreker tijdens deze bijeenkomst en tevens auteur van het boek met gelijknamige titel. Christa Lagerweij deelt tijdens deze bijeenkomst haar expertise op het gebied van de ‘Wet dwangsom bij niet tijdig beslissen’. Ook gaat zij in op de samenhang met onder andere de (on)mogelijkheden van digitaal procederen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ‘de bestuurlijke lus’.

De lezing duurt van 10 tot 12 uur en aansluitend is er een lunch voor de deelnemers. Op 1 februari vindt de lezing plaats in Utrecht en op 15 februari in Den Haag. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.usgjuristen.nl/lezing.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven