Partnerbijdrage van

LI Catalog: de nieuwe catalogussoftware van Legal Intelligence

Legal Intelligence, de content integrator van juridisch Nederland, breidt haar platform uit met de LI Catalog. Met deze catalogussoftware geeft ze gehoor aan de groeiende vraag naar het samenbrengen van Legal Intelligence, LI LIbrary en de catalogusfunctionaliteit van de fysieke kantoorbibliotheek op één platform. Met de LI Catalog helpt Legal lntelligence advocatenkantoren bij het zetten van een volgende stap naar verdere digitalisering.

Delen:

LI Catalog: de nieuwe catalogussoftware van Legal Intelligence

Digitale én fysieke documenten beheren en onderhouden

De LI Catalog faciliteert een vertrouwd bibliotheeksysteem met inlever- en uitleenmodule, locatie-aanwijzing van de desbetreffende bron en doorzoekbare metadata. Daarnaast biedt de LI Catalog inzicht in het gebruik van de digitale en fysieke boeken en tijdschriften, zodat toekomstige aankopen beter overwogen kunnen worden.

Sneller en efficiënter werken op één platform

Door de koppeling met Legal Intelligence en de LI LIbrary hoeft de juridisch professional niet langer te schakelen tussen Legal Intelligence en een extern bibliotheeksysteem. Alle benodigde onderzoeksinformatie is beschikbaar op één platform. De gebruiker krijgt direct inzicht in de beschikbaarheid en de locatie van een document en uitlenen of inleveren kan met één druk op de knop.

Senior Product Manager Sjoerd Smit over ontwikkeling van de LI Catalog:

“Uit gesprekken met klanten tijdens het ontwikkeltraject van de LI LIbrary kwam de behoefte aan een geïntegreerde catalogusfunctionaliteit duidelijk naar voren. Veel kantoren zien de digitalisering van de kantoorbibliotheek als stap naar de toekomst en willen vaak nog een deel van de fysieke bibliotheek behouden. De implementatie van een digitale bibliotheek als LI LIbrary wordt beter ondersteund als daarnaast binnen LI ook een mogelijkheid is om de fysieke bibliotheek te kunnen beheren. Kortom; met de LI Catalog helpen we kantoren stappen te maken in hun digitaliseringsproces.”

Meer informatie over de LI Catalog vind je op www.legalintelligence.com/lp-li-catalog

Noot voor de redactie
Legal Intelligence is in 2002 opgericht om de informatievoorziening voor juristen te verbeteren. In 2004 introduceerde Legal Intelligence de eerste geïntegreerde juridische zoekmachine in Nederland, die producten van verschillende uitgevers via één kanaal ontsluit. Sindsdien zijn wij trotse marktleider binnen de juridische contentintegratie. Legal Intelligence maakt sinds 2012 onderdeel uit van Wolters Kluwer Legal & Regulatory Nederland, aanbieder van informatieoplossingen, software en tools voor juridische en fiscale professionals.

Website: https://www.legalintelligence.com
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/legal-intelligence/

Contact:
Michelle Smith
Communication Manager, Wolters Kluwer Legal & Regulatory Nederland
Email: m.smith@wolterskluwer.com
Tel: 0615591372
www.wolterskluwer.nl

Delen:

Scroll naar boven