Partnerbijdrage van

Lindenhaeghe kondigt stopzetting van Lindenhaeghe Legal aan als onderdeel van strategische heroriëntatie.

Na ruim twee jaar actief geweest te zijn in de advocatuur en een flinke groei te hebben doorgemaakt, heeft de Lindenhaeghe Groep besloten per 31 december aanstaande te stoppen met Lindenhaeghe Legal.

Delen:

Lindenhaeghe Legal werd in 2021 opgericht als nieuwe tak van Lindenhaeghe en bood advocaten een unieke manier om PO-punten te behalen middels e-learnings. De organisatie zag in de subsidieregeling NL leert door een uitgelezen kans om een voor hen nieuwe sector – de advocatuur – te leren kennen en haar steentje bij te dragen in het digitaal vakbekwaam houden van advocaten.

Echter, liggen er binnen de corebusiness van Lindenhaeghe – als grootste opleider in de financiële dienstverlening – vele kansen, die zij de komende jaren wil gaan benutten. Met het stopzetten van Lindenhaeghe Legal maakt de organisatie de keuze om zich volledig te focussen op haar kernactiviteiten binnen de financiële dienstverlening.

Wesley van ’t Hof, Algemeen Directeur bij Lindenhaeghe: “We zijn trots op wat we bereikt hebben met Lindenhaeghe Legal en willen onze klanten en samenwerkingspartners bedanken voor hun steun en vertrouwen in ons als opleider”.

Delen:

Lindenhaeghe Legal maakt deel uit van de Lindenhaeghe Groep, een toonaangevende speler in de financiële opleidingssector. Als opleider van duizenden professionals per jaar beschikken…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven