Linklaters benoemt vijf managing associates

Linklaters Amsterdam heeft per 1 mei 2023 Georgios Fasfalis, Douglas Gibbs, Frans Lambert, Kyra van Wereld en Christy Wils tot managing associate benoemd.

Delen:

Christy Wils, Douglas Gibbs, Georgios Fasfalis, Frans Lambert, Kyra van Wereld

Georgios Fasfalis (34) begon zijn carrière bij Linklaters in 2013, vertelt het kantoor. “Na werkzaam te zijn geweest bij een ander kantoor en Philips, werkt hij sinds 2020 weer bij Linklaters in de praktijkgroep Litigation, Arbitration & Investigations. Georgios is gespecialiseerd in (handels- en investerings-) arbitrageprocedures en adviseert zowel Nederlandse als internationaal opererende onderneming, evenals staten in verband met hun geschillen. Hij is ook regelmatig betrokken bij arbitrage-gerelateerde zaken, zoals vernietigings- en tenuitvoerleggingsprocedures. Recent is Georgios onder meer betrokken geweest in de vertegenwoordiging van een grote Amerikaanse oliemaatschappij in een vernietigingsprocedure tegen de Republiek Ecuador in verband met een miljardengeschil gerelateerd aan arbitrale uitspraken in een investeringsarbitrageprocedure en het vertegenwoordigen van een groot Chinees online mediabedrijf in een vernietigingsprocedure tegen een Amerikaans softwarebedrijf in een miljoenengeschil gerelateerd aan een joint venture. 

Douglas Gibbs (32) startte in 2017 zijn carrière bij Linklaters met een UK Solicitor Traineeship in London. Na voltooiing hiervan verhuisde hij naar Amsterdam om zich daar aan te sluiten bij de praktijkgroep Banking. Hij treedt op in een breed scala van Engels- en Nederlandsrechtelijke financieringszaken, waarbij hij zowel kredietnemers als kredietverstrekkers adviseert over vastgoedfinanciering, syndicated lending, leveraged finance and structured finance, met een focus op zaken onderworpen aan het Engelse recht waarbij Nederlandse partijen betrokken zijn. Douglas was in 2020 vier maanden op secondment bij het juridische team van ING. Voordat hij bij Linklaters kwam werken, was Douglas juridisch adviseur bij Bank of America en JP Morgan. Recent adviseerde hij onder meer CBRE Investment Management over een verscheidenheid aan acquisitiefaciliteiten op fondsniveau voor de vastgoedbeleggingsfondsen van CBRE en de lenders aan Koninklijke Vopak N.V. over de aan het Engelse recht onderworpen gesyndiceerde RCF.

Frans Lambert (32) maakte in 2021 de overstap naar Linklaters ter uitbreiding van de pratijkgroep Litigation, Arbitration & Investigations. Hij focust zich vooral op geschillen omtrent de uitwinning van zekerheidsrechten en insolventierecht. Frans was betrokken bij de grensoverschrijdende uitwinning van verpande aandelen in het geplaatste kapitaal van een holdingvennootschap van The LYCRA Company. Daarnaast vertegenwoordigde Frans recent een zekerhedenagent tegen vorderingen van kredietnemers onder een kredietfaciliteit naar Engels recht, welke vorderingen waren ingesteld om een grensoverschrijdende uitwinning van zekerheidsrechten te voorkomen. Naast zijn werkzaamheden bij Linklaters werkt Frans ook bij Wolters Kluwer, waar hij vaste bewerker is van het maandblad Rechtspraak Burgerlijk Procesrecht (RBP).

Kyra van Wereld (34) startte haar carrière als advocaat bij Linklaters in 2017 in de praktijkgroep Tax. Zij is gespecialiseerd in nationaal en internationaal belastingrecht, waarbij zij zich met name richt op de fiscale aspecten van fusies en overnames, private equity, vastgoed- en financieringstransacties. Kyra geeft gastcolleges op het gebied van het fiscaal recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Bij Linklaters Amsterdam is zij verder actief als lid van de Corporate Social Responsiblility commissie. Kyra adviseert onder meer ten aanzien van de fiscale aspecten van complexe, grensoverschrijdende transacties, waaronder de samenvoeging van Unilever middels een grensoverschrijdende fusie, en adviseert regelmatig cliënten bij vastgoedinvesteringen (waaronder kantoorgebouwen, magazijnen en outlet malls) in Nederland.

Christy Wils (32) startte in 2016 als kandidaat-notaris bij de praktijkgroep Corporate van Linklaters Amsterdam. Christy is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en automatisering van de modeldocumentatie van Linklaters Amsterdam op het gebied van ondernemingsrecht. Met gebruikmaking van automated drafting en andere innovatieve tools stelt Christy interne en externe cliënten in staat om op efficiënte wijze documentatie te produceren via bulk drafting of op maat gemaakte toepassingen. Haar unieke combinatie van kennis van het ondernemingsrecht en automatisering levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze producten en de efficiëntie en snelheid van de dienstverlening.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven