‘Loyens & Loeff beste werkgever’

Loyens & Loeff is winnaar van de Beste Werkgevers verkiezing 2008 geworden. Het kantoor scoort het hoogst op medewerkerstevredenheid in de categorie grote organisaties (meer dan duizend medewerkers).

Met een 8,2 scoort Loyens & Loeff ver boven het cijfer van de gemiddelde Nederlandse organisatie. Het onderzoek Beste Werkgevers is samengesteld door Effectory en Volkskrant Banen op basis van representatief onderzoek onder 315 organisaties.

Pim Bertels, bestuursvoorzitter van Loyens & Loeff, noemt de vrijheid die elke medewerker bij het kantoor krijgt een zeer belangrijke factor. “Wij proberen onze medewerkers zo min mogelijk te hinderen met ambtelijke regeltjes. We houden hier al bij de selectie van onze mensen rekening mee, we willen graag mensen die deze individuele vrijheid en verantwoordelijkheid aankunnen. Dat, gecombineerd met inhoudelijk interessant werk voor grote, vaak internationale cliënten, leuke collega’s en goede arbeidsomstandigheden, heeft volgens mij tot het uiteindelijke resultaat geleid.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven