Loyens en Loeff aantrekkelijkste werkgever

Delen:

Beeld bij aantrekkelijkste werkgeverBinnen de advocatuur is Loyens en Loeff de meest aantrekkelijke werkgever van Nederland. Dat blijkt uit de ranglijst ‘Meest aantrekkelijke werkgevers van Nederland 2016’ van Universum Global. De lijst is samengesteld op basis van onderzoek onder 20.000 studenten, onder wie bijna 1.800 rechtenstudenten.

Loeff bezet op de lijst van juridische werkgevers de tweede plaats, na de Rijksoverheid. Het eerstvolgende advocatenkantoor op de lijst is AKD Advocaten & Notarissen (6e plaats). Daarna volgen De Haan Advocaten & Notarissen  (8e plaats), De Brauw Blackstone Westbroek (9e plek) en Dirkzwager Advocaten & Notarissen (nummer 10).

Naast bedrijven en overheidsinstanties hebben 23 advocatenkantoren de Top 50 behaald. Klik hier voor de volledige lijst.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven