Loyens & Loeff Rotterdam met de schrik vrij na brand

Delen:

Voor de medewerkers van de Rotterdamse vestiging van advocatenkantoor Loyens & Loeff begon de eerste week van het nieuwe jaar ongelukkig. Ze moesten op donderdag 3 januari het pand aan de Blaak verlaten wegens brand- en rookgevaar.

Restaurant

De brand ontstond in een restaurant op de begane grond van het gebouw van elf verdiepingen waarvan Loyens & Loeff er enkele in gebruik heeft. Toen duidelijk was dat het gebouw ‘s middags nog niet begaanbaar was in verband met rookgevaar, kregen de medewerkers te horen dat ze vanaf kantoor Amsterdam of vanaf huis konden werken. “Vanaf vrijdag 4 januari kan er op alle verdiepingen waar Loyens & Loeff zit gewoon worden gewerkt,” aldus een woordvoerster van het advocatenkantoor.

Geen schade

De advocaten en ander personeel kwamen met de schrik vrij: “Er is zoals het nu lijkt gelukkig geen schade op de verdiepingen waar Loyens & Loeff zit. En ook niemand heeft gezondheidsklachten.”

De brandweer had de brand snel onder controle, maar had daarna veel werk aan rook- en roetschade. Meer dan 600 mensen werden geëvacueerd.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven