Lustrumcongres ‘Arbeidsrecht(advocaat) Under Construction’

Delen:

under constructionVereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) houdt haar eerste lustrumcongres onder de titel ‘Arbeidsrecht(advocaat) Under Construction’ op donderdag 13 december in De Fabrique in Utrecht. Centraal tijdens dit congres staan de kabinetsplannen die zien op het ontslagrecht. Dagvoorzitter is Twan Huys.

“Als het Regeerakkoord ooit wet wordt, zal dat wezenlijke invloed hebben op het Nederlandse ontslagrecht en de (advocatuurlijke) arbeidsrechtpraktijk. Die invloed laat zich nu overigens al voelen: de Kring van Kantonrechters heeft onlangs immers (mede) vanwege het Regeerakkoord besloten het Denkmodel van de Kring van Kantonrechters niet te publiceren.” Aldus de VAAN.

Het congres biedt de mogelijkheid om met de aanwezige hoogleraren arbeidsrecht en verenigingsleden in debat te gaan over de kabinetsplannen en de mogelijke gevolgen ervan voor de praktijk.

Sprekers zijn onder meer: Alexander Rinnooy Kan (hoogleraar economie en bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam), Ruben Houweling (hoogleraar arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam), Ronald Beltzer (hoogleraar arbeid en onderneming aan de Universiteit van Amsterdam), Gregor Thüsing (Direktor des Instituts für Arbeitsrecht und Recht der Sozialen Sicherheit der Univerität Bonn), Michiel van Straaten (directeur van KeyClients en mede-oprichter van General Counsel Netherlands).

Voor het congres worden vertegenwoordigers van onder andere rechterlijke macht, UWV, politiek en wetenschap uitgenodigd.

Na het inhoudelijke middagprogramma is er een borrel, diner en Lustrumfeest.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven