Lustrumcongres Commissie Meijers

Delen:

Beeld bij commissie meijers

Theo de Roos

De Commissie Meijers organiseert ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan een lustrumcongres. Dit congres met als thema ‘De rechtsstatelijkheid van de Europese Unie’ wordt op vrijdag 22 april gehouden in het gebouw van de Eerste Kamer. De Commissie Meijers is een permanente commissie van deskundigen in het internationaal vreemdelingen-, vluchtelingen- en strafrecht.

Het congres is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt tot 75. Geïnteresseerden kunnen zich vóór 15 april aanmelden bij de secretaris van de Commissie Meijers, Nejra Kalkan. Het mailadres is post@commissie-meijers.nl.

Het congres duurt van 10:00 tot 17:30 uur. Sprekers zijn onder meer Tineke Strik Lid (lid Eerste Kamer en universitair docent aan de Radboud Universiteit Nijmegen), Els de Busser (Hogeschooldocent aan de Haagse Hogeschool), Ybo Buruma (raadsheer in de Hoge Raad), drs. Siebe Riedstra (secretaris-generaal van het Ministerie van Veiligheid en Justitie) en prof. mr. Theo de Roos (voorzitter van de Commissie Meijers).

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven