Partnerbijdrage van

Lustrumcongres groot succes!

Delen:

Afgelopen donderdag, 4 november 2021, was het zover! Het lustrumcongres “Digital Counsel: Fast Forward Future Proof” van NGB. Bijna driehonderd NGB-leden, sprekers en sponsoren kwamen samen in de Amsterdome in Amsterdam om het 90-jarig bestaan van NGB te vieren. De stemming was uitstekend en de bedrijfsjuristen bruisten van energie tijdens de inhoudelijke sessies en uitgebreide netwerkmomenten. Duidelijk werd dat het moment voor digitale disruptie is aangebroken, zoals Annet Aris liet zien en dat legal operations daarin een zeer belangrijke functie heeft – zoals Maurus Schreyvogel beeldend benadrukte. Tijd voor actie dus. Neem het heft in eigen hand, experimenteer, deel en werk samen met anderen.

Amsterdome was voor de gelegenheid toegerust met een rondrijdende foto-robot, er was een innovatiemarkt, er werd een NGB Token gemaakt, live op blockchain, en illusionist Victor Mids deed een verrassingsact en meer. Met een borrel, walking dinner en optreden van de Jazz Centrale werd de dag afgesloten.

Het NGB dankt de sprekers: Annet ArisMaurus SchreyvogelEls BoonackerHans Albers, Aroen KuitenbrouwerMariëtte SwartMargreet PootCindy de la Fuente, MBALeonie van GulikOlivier RikkenDominique PootRoel Hakvoort, Arno van PoeijerCallum BrownElly May en dagvoorzitter Ben van der Burg.

Het NGB is de hoofdsponsors zeer erkentelijk: Allen & OveryDeloitte LegalLegiswayVOXIUS, net als de workshoppartners: Halsten legal.togetherSimmons & Simmons Wavelength en de innovatiemarktpartners: Conga, ContractPodAiClauseBasedocbldrDPA ProfessionalsForcydICTRechtJuriBloxLynn Legal en Transform Data International.

Dit congres was niet mogelijk geweest zonder de tomeloze inzet van de lustrumcommissie: Douwe GroeneveltZehra SahinDorien PatbergJanine Prins en Martijn Vermeer.

Onze dank is groot. We kijken terug op een fantastische dag!

Delen:

NGB

Het NGB is dé beroepsvereniging voor bedrijfsjuristen. Door opleidingen en bijeenkomsten stelt het NGB jou als bedrijfsjurist in staat je professionele kennis en kunde…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven