Lustrumcongres over ‘Krakend huurrecht’

Delen:

‘Krakend huurrecht’. Dat is het thema van het Lustrumcongres van de Vereniging van Huurrecht Advocaten dat vrijdag 12 oktober wordt georganiseerd ter gelegenheid van het twintigjarige bestaan van de vereniging.

Waar knelt of kraakt ons huurrecht? Zijn de uitgangspunten waarop het huurrecht is gebaseerd al dan niet gedateerd in relatie tot de maatschappelijke ontwikkelingen en behoeften op dit terrein? Tijdens het congres analyses van verleden en heden en verkenningen naar de toekomst door middel van lezingen en workshops.

Tijdens het congres zullen onder meer over het thema spreken: Toon Huydecoper (advocaat-generaal bij de Hoge Raad), Johan Conijn (hoogleraar woningmarkt aan de Universiteit van Amsterdam), Frank van Blokland (directeur van de Vereniging van Institutionele Beleggers) en Albert Hoogland (executive director CBRE, adviesbureau voor commercieel vastgoed).

Datum en tijdstip: 12 oktober 10.00 tot 16.30 uur (aansluitend borrel)
Locatie: Hulstkampgebouw, Maaskade 120 Rotterdam

Voor meer informatie en aanmelding klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven