Maasdam Mededingingsadvocaat breidt uit

Delen:

Pascal Broers - Maasdam MededingingsadvocaatPer 1 februari j.l. is Pascal Broers als partner toegetreden tot Maasdam mededingingsadvocaat – nichekantoor op het gebied van mededingingsrecht en staatssteunrecht.

Pascal Broers was hiervoor werkzaam als programmamanager bij de directie Mededinging van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa). Hier heeft hij zich met name bezig gehouden met handhaving van de Mededingingswet. Daarvoor was Pascal Broers onder andere werkzaam als hoofd van de afdeling Juridische Zaken van de Productschappen Vee, Vlees en Eieren.

De uitbreiding heeft mede tot gevolg dat het kantoor voortaan de naam Maasdam Mededingingsadvocaten zal gaan voeren. Met de komst van Pascal Broers zal het kantoor niet alleen over een grotere capaciteit en daarmee flexibiliteit beschikken, maar wordt ook de kennis en ervaring op het gebied van handhaving van eerlijke concurrentie op zowel gereguleerde als niet-gereguleerde markten versterkt.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven