Maaskantlezing door algemeen deken Jan Loorbach

Delen:

Jan LoorbachOok dit jaar organiseert de Juridische Hogeschool Avans-Fontys de Maaskantlezing met een prominente jurist als spreker. Jan Loorbach, algemeen deken van de Nederlandse Orde van Advocaten, zal spreken over ‘De rol van de jurist in de rechtstaat van 2013’. De middag wordt geopend door Gerard Hupperetz, directeur van de Juridische Hogeschool Avans-Fontys. De lezing worden ingeleid door Stef-Jan Willard, voorzitter van het bestuur van de hogeschool.

Eerder werd de Maaskantlezing verzorgd door: Erik van den Emster, voorzitter van de Raad voor de rechtspraak (16 maart 2012), Harm Brouwer, voorzitter College van procureurs-generaal (11 februari 2011), Geert Corstens, president van de Hoge Raad der Nederlanden (12 februari 2010), Egbert Myjer, rechter bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens (20 februari 2009) en Ernst Hirsch Ballin, Minister van Justitie (21 februari 2008).

De lezing vindt plaats op vrijdagmiddag 15 maart van 15.00 tot 19.30 uur aan de Meerkoldreef 6 te Tilburg. Hoewel de Juridische Hogeschool Avans-Fontys dus niet meer in het Maaskantgebouw huist, houdt het toch de traditie in ere.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven