Maaskantlezing door mr. Harm Brouwer

Delen:

Ook dit jaar organiseert de Juridische Hogeschool Avans-Fontys de Maaskantlezing met een prominente jurist als spreker. Dit jaar spreekt mr. Harm Brouwer, voorzitter van het College van Procureurs-generaal, over het onderwerp ‘Waarheidsvinding’.

De middag wordt geopend door mr. Gerard Hupperetz, directeur van de Juridische Hogeschool Avans-Fontys. Vervolgens zal de lezing worden ingeleid door mr. Stef-Jan Willard, voorzitter van het bestuur van de hogeschool.

De Maaskantlezing vindt plaats op vrijdagmiddag 11 februari 2011 van 14.15 tot 17.00 uur op de nieuwe locatie aan de Meerkoldreef 6 te Tilburg. Hoewel de Juridische Hogeschool Avans-Fontys niet meer in het Maaskantgebouw huist, houdt het toch de traditie in ere.

Eerder werd de Maaskantlezing verzorgd door: mr. Geert Corstens, president van de Hoge Raad der Nederlanden (12 februari 2010), prof. dr. Egbert Myjer, rechter bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens (20 februari 2009) en prof. dr. Ernst Hirsch Ballin, Minister van Justitie (21 februari 2008).

Klik om u aan te melden hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven