Marian Kennedy verlaat Kennedy Van der Laan

Marian Kennedy, partner en medeoprichter en -naamgever van Kennedy Van der Laan, verlaat het advocatenkantoor per 31 december 2007 om zich te vestigen in de Verenigde Staten. Ze blijft of counsel aan Kennedy Van der Laan verbonden.

“Marian is een rolmodel voor velen binnen en buiten het kantoor. Ze heeft de droom verwezenlijkt om samen met anderen een zelfstandig kantoor op te zetten en uit te bouwen tot één van de vooraanstaande advocatenkantoren van het land”, zegt Joost Linnemann, managing partner van Kennedy Van der Laan. “Vol energie, wars van conventies en zich altijd sterk makend voor de positie van vrouwen in het algemeen en die van vrouwen in de advocatuur in het bijzonder. We zullen haar missen, maar tegelijkertijd kunnen we de stap die zij nu zet alleen maar bewonderen. We zijn verheugd dat wij ook in de toekomst van haar ervaring en expertise gebruik kunnen blijven maken in haar nieuwe rol van of counsel.”

Marian Kennedy (59) startte haar carrière in de Verenigde Staten, als advocate in New York en Californië, waarna ze in 1986 naar Nederland kwam en in korte tijd afstudeerde in Nederlands recht. In 1992 stond ze samen met tien Nederlandse (mannelijke) collega’s aan de basis van Kennedy Van der Laan, destijds het eerste kantoor met een technologie focus. Ze richtte zich vooral op het binden van grote nationale en internationale cliënten aan het nieuwe kantoor. Kennedy Van der Laan is in de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot een van de top zelfstandige advocatenkantoren van Nederland.

“Ik ben trots op wat we in de afgelopen jaren met zijn allen tot stand hebben gebracht: een commercieel succesvol en financieel gezond kantoor dat tegelijk veel aandacht heeft voor de mens en maatschappij”, zegt Marian Kennedy. “Voor mij is het na 15 jaar mooi geweest. Ik verlaat Kennedy Van der Laan met een goed gevoel, wetend dat het kantoor prima zonder mij verder kan. Ik ga me nu richten op een nieuw avontuur.” Marian Kennedy zal zich volgend jaar vestigen in Cambridge, Massachusetts.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven